Laica germ-stop baktériumszűrő betét 1 db

Laica germ-stop baktériumszűrő betét 1 db

Raktáron

LAICA Germ-STOP szűrő speciális technológiával készült, amely blokkolja a baktériumokat és kiküszöböli a víz zavarosságát. .

5 342 Ft
egységár: 5 341,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8013240705958
Márka:Laica
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Laica germ-stop baktériumszűrő betét 1 db Részletes leírás

"A LAICA új Germ-STOP / Baktérium-STOP szűrőrendszere ötvözi a Bi-Flux fizikai/kémiai szűrését a Germ-STOP mikrobiológiai szűrésével, ezáltal biztonságos és tiszta vizet biztosít forralás nélkül. A LAICA folyamatosan foglalkozik olyan termékek kutatásával és fejlesztésével, amelyek javíthatják a fogyasztók jólétét. A LAICA Germ-STOP szűrő abból a vágyból született, hogy nagy teljesítményű szűrőt hoz létre annak érdekében, hogy csökkentse a baktériumokat és a legfőbb vegyi anyagokat, amelyek jelen lehetnek azokban az országokban, ahol a vízszennyezés kérdése napi probléma.

Csökkenti a baktériumok 99,999% -át.* (*Akkreditált laborok által tesztelve.)
A csapvíz zavarossági szintjétől függően akár 12 hónapig, vagy 1000 liter víz szűréséig is használható.
Az eredmény: tiszta és biztonságos víz forralás nélkül.
Kizárólag a Laica Predátor kancsóval kompatibilis.

Az eredmény: tiszta és biztonságos víz forralás nélkül. "

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.