AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Contigo Byron 1000-0625 Gun Metal 720ml

Márka: Contigo
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
840276132483
Aktuális ár:
11 188 Ft
Egységár:
11 188,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A CONTIGO Byron duplafalú rozsdamentes acél utazó termosz vákuum szigetelése a legfejlettebb technológiával készült, mindemellett 100% BPA mentes. A palackba töltött itala órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét, s így maximálisan élvezheti a még mindig forró (6 órán át) vagy jéghideg (12 órán át) italát, akár az edzőteremben, az autóban, síeléskor, az irodában vagy az iskolában.
További előnye, hogy a duplafal vákuum-szigetelt, ami meggátolja a külső páralecsapódást, iIlletve biztonságos használatot tesz lehetővé a külön kialakított forrógőzkivezető-szelep. Kényelme érdekében a kulacs könnyű, egykezes használatot tesz lehetővé, sőt még a biciklije vagy az autója kulacstartójába is tökéletesen beférhet.

A SNAPSEAL technológiának köszönhetően pedig még kényelmesebben ihat belőle, hiszen nem kell a gombot folyamatosan nyomva tartani (mint pl. egy AUTOSEAL technológiás termosznál). Ezen felül garantáltan szivárgásmentes.
A termosz teteje mosogatógépben könnyen tisztítható, de magát a testet nem ajánljuk mosogatógépben mosni, mert karcolódhat a felülete..

Az egyes thermo bögrékhez tartozó gyárilag garantált hő tartását a gyártó az alábbi procedúra alapján méri:

A thermo bögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel, ezt követően a tetőt lezárják.
Majd óránként mérik a víz hőfokát, egészen 60 ºC fokig. Eddig tart a gyártó által vállalt garantált hőtartási idő. Ez alapján rangsorolják be, hogy a thermo bögrék mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék forró hőmérsékletét megtartani.
A Contigo thermo bögrék hosszú hőtartásának a nyitja a duplafalú vákuum-szigetelés, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a fogyasztás idejére csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért így sokáig nem hűl ki az ital.