AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Contigo 1000-0633 Pinnacle "melon" termosz 300ml

Márka: Contigo
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
840276133190
Aktuális ár:
9 322 Ft
Egységár:
9 322,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A termosz bögre kulcs elem a szabadalommal védett AUTOSEAL technológiával készült fedő. Az egyedi technikának köszönhetően a CONTIGO termoszbögrék kényelmes, egykezes használatot tesz lehetővé, lassabban hűl ki a folyadék, illetve +100% cseppmentességet garantálható.
A fedőn található biztonsági zár használatával elkerülhető, hogy pl. a termoszbögre táskában tárolás közben - egy véletlen nyitó gomb megnyomással - a folyadék szivárogjon a termoszból. + ráadás 100% higiénia!
A különleges szétnyitható tető akár mosogatógépben is elmosható biztosítva, hogy nem marad étel szemcse vagy kávé maradék a fedőben, elkerülendő az estleges baktériumképződést. Rozsdamentes duplafalú acél vákuumszigetelésű palack kisebb -300ml- térfogata miatt ideálisabb az eszpresszó / rövid kávé tárolására. A palackba töltött ital órákig megtartja a kívánt hőmérsékletét: forró (4 órán át) vagy hideg (12 órán át) .

Az egyes termo bögréhez garantált hő tartását a gyártó az alábbi eljárás alapján határozta meg:

A termo bögrét feltöltik 95 ºC fokos vízzel max. jelig. Ezt követően a tetőt lezárják.
Óránként mérik a víz hőfokát, egészen addig, amíg a tárolt víz hőfoka 60 ºC fok alá nem csökken. Ez az intervalluma 95-60 C fok közötti idő a gyártó által vállalt garantált hő tartási időEz alapján adják meg jellemzőként, hogy az adott termo bögre mennyi ideig képesek a bennük tárolt folyadék hőmérsékletét megtartani egy bizonyos pontig.
A Contigo termo bögrék hosszabb hő tartásának a nyitja a duplafalú palack a vákuum-szigeteléssel, illetve a folyamatosan lezárt tető. Mivel a folyadék fogyasztás idejére is csak rövid ideig egy kis nyílás van nyitva, ezért nem veszít hőt a folyadék és lassabban hűl ki.