AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Humicin Makro- És Mikroelem kapszula

Akciós! Humicin Makro- És Mikroelem kapszula

Márka: Humicin
2-4 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket legutóbb 8 napja vették meg.
5999881230031
Eredeti ár:
7 800 Ft
Aktuális ár:
6 240 Ft
Megtakarítás:
1 560 Ft (20%)
Egységár:
104,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Magnézium, Vas, Cink, Réz, Szelén, Króm és természetes huminsav-fulvosav tartalmú étrend-kiegészítő.

Az emberi szervezetben a vitaminok, ásványi anyagok és a nyomelemek optimális koncentrációja szükséges ahhoz, hogy testi, lelki, szellemi téren jó közérzettel rendelkezzünk.

Minden baj, betegség, fejlődési rendellenesség okát az ásványi anyagok, mikroelemek, vitaminok hiányában kell keresnünk.

Sajnos napjainkban táplálékaink már nem tartalmazzák megfelelő mennyiségben a szervezet számára létfontosságú ásványi anyagokat, nyomelemeket, köszönhetően a teljesen kimerített, rossz minőségű termőtalajainknak és a műtrágyázásnak.

Rossz szokásaink, mint pl. a dohányzás gyorsíthatják egyes nyomelemek kiürülését a szervezetből. Táplálékaink átalakítása (főzés, konzerválás) pedig számos nyomelem biológiai hasznosulását rontja. A szervezetben így hiányállapotok keletkeznek, és ezeket a hiányokat bizony pótolnunk kell, hogy szervezetünk megfelelően tudjon működni. A cél az lenne, hogy az ásványi anyagokat, nyomelemeket organikus formában vigyük be a szervezetbe, hiszen így tudnak a legjobban hasznosulni. Ezt a folyamatot segíti elő a huminsav.

Hatóanyag tartalom:
magnézium 210 mg,
vas 10 mg,
cink 7 mg,
réz 700 µg,
szelén 40 µg,
króm 30 µg,
huminsav-fulvosav 40 mg / 2 kapszula (napi adag)

Önmagában, szájban feloldva vagy bő folyadékkal lenyelve. A kapszulákat lehetőség szerint gyümölcslével, ásványvízzel fogyasszuk, ne klórtartalmú csapvízzel.

Fogyasztása kúraszerűen ajánlott. 1 kúra 3 hónap (3 doboz).
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2018-04-14 11:53:13
Pozitívum: Nekem jó a vérnyomásra és az általános közérzetre.