Medinatural Neem Bőrápoló olaj
Medinatural Neem Bőrápoló olaj - 1.
Medinatural Neem Bőrápoló olaj - 2.

Medinatural Neem Bőrápoló olaj

Raktáron

A NEEM OLAJÁT ajánljuk reumás ízületi gyulladás, zúzódás és rándulás, köszvény, derékfájás gyógyulását elősegítő készítmények összetevőjeként. Bőrápolás: a MediNatural Neem olajból néhány (2-5) cseppet tegyünk tiszta kézbe, majd finom, gyengén simító mozdulatokkal masszírozzuk vele a bőrt.

1 503 Ft
egységár: 75,16 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883963203
Márka:Medinatural
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Medinatural Neem Bőrápoló olaj Részletes leírás

A NEEM OLAJÁT ajánljuk reumás ízületi gyulladás, zúzódás és rándulás, köszvény, derékfájás gyógyulását elősegítő készítmények összetevőjeként.

Bőrápolás:
a MediNatural Neem olajból néhány (2-5) cseppet tegyünk tiszta kézbe, majd finom, gyengén simító mozdulatokkal masszírozzuk vele a bőrt. A hatóanyagokban gazdag NEEM OLAJ táplálja a száraz, irritált, viszkető bőrt. Csípések, felületi sérülések esetén is alkalmazható.

Hajápolás:
nedves hajon oszlassunk el egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozzuk bele a hajas fejbőrbe. Hagyjuk hatni 30 percen keresztül, majd samponnal alaposan mossuk ki. Lehet a krémsamponba keverni 1-5% -os arányban. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkenti a korpásodást, erősíti a hajszálakat.

Kéz és Lábápolás:
bizonyított mikróbaellenes és gombaölő hatása lévén, használható gombafertőzések ellen, megelőzésre vagy kezelésre. Az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.

Pattanásra:
gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően pattanások ellen is bevethető. Fültisztító pálcikával egy gombostűfejnyi mennyiséget vigyünk fel a pattanásra

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  Pattanásra egyéb bőrhibára ok

Anonim Felhasználó2018. 05. 12.

  könnyen adagolható.

Anonim Felhasználó2017. 09. 21.

  most próbálom még nem tudok nyilatkozni