Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor
Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor - 1.
Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor - 2.
Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor - 3.

Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor

Raktáron

A kókuszvirág cukor (vagy kókuszcukor) alkalmas sütésre, főzésre, kellemes ízű természetes édesítő. Íze a barna cukorra, nádcukorra hasonlít. Éppúgy karamellizálódik, mint a kristálycukor. .

2 447 Ft
egységár: 4,89 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999562481066
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Kókuszvirág Cukor Részletes leírás

Magas a kálium-, magnézium-, cink- és vas, B1-, B2-, B3-, B6- és C-vitamin  tartalma.

100%-ban szerves, feldolgozatlan, szűretlen, fehérítetlen természetes édesítőszer, kávék, teák, torták, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez használható.

Sütésre, főzésre egyaránt alkalmas, kellemes ízű természetes édesítő. Íze a barna cukorra, nádcukorra hasonlít. Ugyanúgy karamellizálható, mint a hagyományos kristálycukor.

Alacsony a glikémiás indexe, így a kókuszvirág cukor - lassabb felszívódása és értékes anyagai miatt -  alapvető alapanyaga lehet a természetes és egészséges táplálkozásnak. 

Tápanyagtartalom:  
Kalória: 1632 kJ/ 387 kcal, Fehérje: 1,4 g, Szénhidrát/ cukor: 94,7g/ 86,4g, Zsír/ telített zsír: 0,3g/


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.