Revers szempillaspirál bio care volumennövelő 100% natúr és vegán argán olajjal és aloe verával 12 ml

Revers szempillaspirál bio care volumennövelő 100% natúr és vegán argán olajjal és aloe verával 12 ml

Raktáron

BIO CARE VOLUMENNÖVELŐ 100% NATÚR ÉS VEGÁN SZEMPILLASPIRÁL ARGÁN OLAJJAL ÉS ALOE VERÁVAL 12 ML. Volumennövelő és regeneráló hatású szempillaspirál 2 az 1-ben. Argán olajjal, ricinus olajjal, szőlőmag olajjal, avokádó olajjal és napraforgó olajjal.

1 333 Ft
egységár: 111,11 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902815184324
Márka:Revers
Kiszerelés:12 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers szempillaspirál bio care volumennövelő 100% natúr és vegán argán olajjal és aloe verával 12 ml Részletes leírás

BIO CARE VOLUMENNÖVELŐ 100% NATÚR ÉS VEGÁN SZEMPILLASPIRÁL ARGÁN OLAJJAL ÉS ALOE VERÁVAL 12 ML. Volumennövelő és regeneráló hatású szempillaspirál 2 az 1-ben. Argán olajjal, ricinus olajjal, szőlőmag olajjal, avokádó olajjal és napraforgó olajjal. Aloe vera kivonata nyugtató hatású. Eredmény: dús, vastag, fekete szempillák. Megerősíti és regenerálja a gyenge, vékonyszálú szempillákat.
Összetétel: Aqua (Water), Synthetic Beeswax, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Aminomethyl Propanol, Glycerin, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid [+/-].

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

P. Edina 2023. 09. 22.

  Ha kivárjuk a száradási idejét akkor remekül építhető, hosszú szempillákat lehet vele elérni és végre egy spirál amitől nem viszket a szemem.

  Nagyon könnyen maszatolódik és lassan szárad