Netamin szerves króm komplex kapszula 60 db

Raktáron

Szerves kötésű, kiválóan felszívódó és hasznosuló króm extra hatóanyagokkal: C-, B1-, B3-vitaminnal, biotinnal és szerves mangánnal a még hatékonyabb felszívódás, az egészséges vércukorszint és anyagcsere-folyamatok támogatása érdekében.

3 267 Ft
egységár: 54,45 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861951406
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin szerves króm komplex kapszula 60 db Részletes leírás

Szerves kötésű, kiválóan felszívódó és hasznosuló króm extra hatóanyagokkal: C-, B1-, B3-vitaminnal, biotinnal és szerves mangánnal a még hatékonyabb felszívódás, az egészséges vércukorszint és anyagcsere-folyamatok támogatása érdekében.

Az ásványi anyagoknak és nyomelemeknek kétféle formája létezik: szerves és szervetlen. Általánosságban elmondható, hogy előbbiek felszívódása sokkal jobb, mint az utóbbiaké. A króm esetében sincs ez másképp! Ez a termék a krómot kizárólag szerves kötésben tartalmazza, króm-pikolinát formájában!

A króm egy esszenciális, azaz létfontosságú nyomelem, a hasnyálmirigy funkciók normál működéséhez elengedhetetlen. Az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, tudományosan igazolt állítások a krómról:
• hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához
• részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrát, zsír, fehérje) normál anyagcseréjében

A termék azonban nemcsak nagyon jól hasznosuló szerves krómot tartalmaz, hanem további olyan összetevőket is, amelyek a krómmal szinergiában, illetve azt kiegészítve támogatják az egészséges vércukorszintet és anyagcserét.


Miért pont ezek az extra hatóanyagok kerültek bele?

C-vitamin: Mindenki ismeri, mint immunerősítő vitamin, ám vizsgálatok szerint a króm felszívódását is javíthatja: egy kutatásban a króm és C-vitamin kombinációja jobban megnövelte a vér króm-szintjét, mint a króm önmagában.

B1-vitamin (tiamin): A B1-vitamin, más néven tiamin, kulcsfontosságú szerepet játszik a glükóz- és szénhidrát-anyagcserében. Elengedhetetlen az inzulin előállításához és vérbe történő kiválasztásához is.
B3-vitamin (niacin): A B3-vitamin, más néven niacin, fontos szerepet játszik a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíthet a vércukorszint szabályozásában.A niacin a króm felszívódását is fokozhatja.
Biotin: A biotin részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is.
Szerves mangán: A mangán fontos szerepet játszik a glükóz, szénhidrátok, zsírok anyagcseréjében, a szervezetnek szüksége van rá a normál inzulintermeléshez és -kiválasztáshoz is, így segítheti a vércukor-egyensúlyt.

Egyéb információk a Netamin Szerves króm komplex kapszuláról:
Hatóanyag táblázat:
Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV%*
C-vitamin 20 mg 25%
B3-vitamin (Niacin) 10 mg 63%
B1-vitamin (Tiamin) 2 mg 182%
Mangán 1 mg 50%
Biotin 500 µg 1000%
Króm (króm-pikolinát) 200 µg 500%

Összetevők: aszkorbinsav, niacinamid, mangán-glükonát, tiamin-hidroklorid, króm-pikolinát, biotin, növényi kapszula (hidroxipropil-metil-cellulóz) csomósodást gátlók (rizsliszt, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).
Adagolás: Felnőtteknek 1 kapszula közvetlenül étkezés előtt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.