Ősi magnézium testvaj levendulás 200 ml

Ősi magnézium testvaj levendulás 200 ml

Raktáron

Illatos, krémes testvaj levendula illóolajjal! A tiszta Ősi Magnézium koncentrátummal és fájdalomcsillapító, ízületvédő OptiMSM-mel készült, lágy textúrájú testvajat illatos levendula illóolajjal gazdagítottuk, hogy használata minden érzékszervet ellazítson.

4 845 Ft
egységár: 24,22 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887678011
Márka:Ősi Magnézium
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi magnézium testvaj levendulás 200 ml Részletes leírás

A könnyen és gyorsan beszívódó bőrápoló 35%-os magnézium tartalma mellett shea vajat és édesmandula olajat is tartalmaz.

Kösse össze a napi testápolást az ízületvédelemmel és a célzott, hatékony magnéziumpótlással!

A természetes összetevőkből álló, gazdag, krémes textúrájú testvaj nagy dózisú, bőrön át felszívódó magnéziumot tartalmaz, a benne lévő OptiMSM pedig segít az ízületek védelmében és regenerációjában. A napi magnéziumpótlás mellett kiváló bőrápoló is a benne lévő édesmandula olajnak és shea vajnak köszönhetően. Kellemes illatáról tiszta levendula illóolaj gondoskodik. Az Ősi Magnézium levendulás testvaj gyors és természetes megoldás szervezete magnéziumszintjének biztosítására. Jól kenhető, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzést. A, E és F vitaminokban, Omega-9 zsírsavakban gazdag édesmandula olajat és shea vajat tartalmaz, a benne lévő esszenciális levendula illóolaj segít ellazulni és illatossá varázsolja a bőrt.

Az Ősi Magnézium Testvaj+OptiMSM 35% Ősi Magnézium koncentrátum tartalmával hosszú időre képes fedezni szervezete magnézium szükségletét. Egy teáskanálnyi, azaz 5 ml mennyiséggel 130 mg elemi magnéziumot és 650 mg OptiMSM-et juttat bőrön keresztül szervezetébe.

Reggel és este is alkalmazható, használata megegyezik az általános testápolókéval. Egyszerre kis mennyiséget masszírozzon a bőrébe. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Így használja az Ősi Magnézium + OptiMSM testvajat!

A testvaj alapját adó Ősi Magnézium koncentrátum egyik legfontosabb előnye, hogy nem terheli meg a gyomrot és az emésztőrendszert, miközben gyors, természetes megoldás a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra. Emellett helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat. Segíti az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek. A benne lévő MSM különösen népszerű az ízületi gyulladás és a degeneratív ízületi betegségek kezelésére, mivel segíti a kötőszövetek kialakulását és a kollagén termelését, emellett támogatja az ízületek, az inak és az ínszalagok védelmét is. Az esszenciális levendula illóolaj kiváló élettani hatásainak köszönhetően segít a mindennapos stresszhatások csökkentésében, javítja a relaxációt és oldja a szorongást.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.