Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 30 ml

Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 30 ml

Raktáron

Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrűeknek is, praktikus 30 ml-es változatban! Bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik, használatával kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyen és kényelmesen biztosítható a szervezet napi magnézium mennyisége.

1 376 Ft
egységár: 45,86 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999860167372
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi Magnézium koncentrátum érzékeny bőrre 30 ml Részletes leírás

Napi használatú bőrpermet, mely a leghatékonyabb módja a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe. 30 ml-es kiszerelés, mely bármelyik táskában elfér, így nyaralások és utazás alkalmával is kéznél van.

Ezt a terméket azoknak ajánljuk, akiknek az Ősi Magnézium koncentrátum a használat során csípő, viszkető érzést okoz. Az érzékeny bőrűek számára kifejlesztett magnézium koncentrátum hatékony megoldás a szervezet magnéziumszintjének helyreállítására, mert könnyen beszívódik a bőrbe és az alatta lévő szövetekbe. A bőrön át felszívódó Ősi Magnézium koncentrátummal Ön nem terheli a szervezetét és emésztőrendszerét, miközben természetesen és hatékonyan gondoskodhat a megfelelő magnéziumszint biztosításáról. A praktikus 30 ml-es kiszerelés a legkisebb kézitáskában is elfér, nyaralások, utazások ideális kiegészítője.

Általános szabály, hogy az Ősi Magnézium koncentrátum javasolt mennyisége az Ön testsúlyához mérten 6-8 mg/kg. 2,5 ml (fél teáskanál) koncentrátumban 125 mg elemi magnézium található. Természetesen az optimális mennyiséget befolyásolja a magnézium kúra kezdetekor fennálló magnéziumhiány mértéke is. Rendszeres használat esetén alkalmanként 12-15 fújás elegendő és hatékony mennyiséget jelent. A koncentrátum naponta több alkalommal is használható.

Használat előtt távolítsa el a bőr felületéről a testápolót és más krémet, majd óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza be a végtagokba. Izomgörcs esetén permetezze egyenesen a célterületre a koncentrátumot. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet.

Az Ősi Magnézium koncentrátum egyik legfontosabb előnye, hogy nem terheli meg a gyomrot és az emésztőrendszert, miközben gyors, természetes megoldás a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra. Emellett helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat. Segíti az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.