Vitaline Sampon Hajnövekedést Serkentő

Raktáron

GOLDEN GREEN VITALINE Hajnövekedést serkentő sampon hajszerkezet javító hatással, koffeinnel Koffeinnel és értékes összetevőivel táplálja, feltuningolja a hajhagymákat. Serkenti a fejbőr vérellátását, anyagcseréjét és ezáltal megnöveli a haj rostjainak a vastagságát.

1 604 Ft
egységár: 6,42 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8001859015483
Márka:Vitaline
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaline Sampon Hajnövekedést Serkentő Részletes leírás

GOLDEN GREEN VITALINE Hajnövekedést serkentő sampon hajszerkezet javító hatással, koffeinnel

Koffeinnel és értékes összetevőivel táplálja, feltuningolja a hajhagymákat. Serkenti a fejbőr vérellátását, anyagcseréjét és ezáltal megnöveli a haj rostjainak a vastagságát. Segíti és serkenti a haj növekedését, regenerálja, fényessé teszi azt. A sampon rendszeres használata megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását és fokozza a hajnövekedést. Hajmosást követően a hajnak a tartása is erősebb lesz. Tökéletesen kiegészíti a hajhullás elleni kúra többi elemét, mint például GOLDEN GREEN HERBA VITA HAJNÖVEKEDÉS SERKENTŐ hajszeszt.

HASZNÁLATA: a haj hosszának megfelelően oszlassa el a vizes hajon, finoman masszírozza be, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén a folyamat megismételhető. Hajmosás után használjon GOLDEN GREEN VITALINE hajbalzsamo

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tóth Andrásné2019. 11. 27.

  Már több, mint 2 éve használom. Megszűnt a hajhullásom, dúsabb a hajam.

Vanda2019. 03. 01.

  Jo tapintasu lesz tole a haj. Puha es fenyes lesz.