Vitaking VitaDrink Italpor 88g (28) tasak

Vitaking VitaDrink Italpor 88g (28) tasak

Nincs raktáron

A Vitaking VitaDrink multivitamin italpor a vitaminok mellett tartalmaz jelentős mennyiségű ásványi sót is, elsősorban káliumot , magnéziumot, krómot, cinket kisebb mennyiségben mangánt, és nátriumot is.

Kosárba
EAN kód:5999561259383
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking VitaDrink Italpor 88g (28) tasak Részletes leírás

Ha nem szereted lenyelni a tablettákat vagy a kapszulákat, próbáld ki ezt a kellemes, málnás ízű multivitamin italport. Már az első adagnál meg fogod szeretni az ízét!


Vitaking VitaDrink vitamin és ásványi anyag ital!
A magnézium és a cink hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához. A B6 és a B12 vitamin hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul:
Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően.
A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
Az idegrendszer normál műkö­déséhez.
A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
Az immunrendszer normál működéséhez
A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
és fokozza a vas felszívódását.


A kálium:
Hozzájárul az ideg­rendszer megfelelő működé­séhez.
Hozzájárul a normál izomműködéshez és részt vesz a normál vérnyomás fenntartá­sában.
Az italpor a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül tartalmaz még alfa liponsavat és kvercetint is.

Az Az alfa-liponsav (ALA) egy olyan tápanyag, amit egy ideig vitamin kategóriába soroltak de később kiderült, hogy bár kis mennyiségben, de az emberi szervezet is képes szintetizálni. Az emberi szervezet szinte minden sejtjére hat. Ezen kívül például segítheti a B-vitaminokat, hogy a szénhidrát- , fehérje- , zsíranyagcserére kifejtsék hatásukat.

A kvercetin számos ehető növényben megtalálható flavonoid. Napjainkban egyre több vitaminhoz adnak hozzá pluszban flavonoidokat.

Vitadrink összetvők: Fruktóz, aszkorbinsav, kálium-citrát, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav, málna lé por, kálium-bikarbonát, maltodextrin, természetes málna aroma, kálium-karbonát, nátrium-bikarbonát, magnézium-hidroxid, dikálium-foszfát, csomósodást gátló anyag: kolloid szilícium-dioxid, magnézium-karbonát, kalcium-karbonát, trikalcium-foszfát, céklapor, trinátrium-foszfát, ízfokozó: glicin, térfogatnövelő: L-cisztein hidroklorid, L-aszparaginsav, cink-glükonát, piridoxin-hidroklorid, nikotinamid, mangán-glükonát, d-kalcium-pantotenát, alfa-liponsav, kvercetin, riboflavin-5-foszfát nátriumsója, tiamin-hidroklorid, króm-pikolinát, 5’-deoxiadenozilkobalamin, és kalcium-L-metilfolát.

Felhasználási javaslat
Napi ajánlott mennyiség: 1 tasak italpor vízben elkeverve (Kellemes ízének köszönhetően a gyermekek is megszeretik és szívesen fogyasztják.)
A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet, és az egészséges életmódot.


Minőségét megőrzi a doboz oldalán jelzett időpontig (nap/hó/év)
A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, és sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

OGYÉI nyilvántartási szám: 26336/2021


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.