Vitaking Kollagén Italpor - Citromos 330G - Új

Vitaking Kollagén Italpor - Citromos 330G - Új

Raktáron

A jelentős mennyiségű kollagén segíthet megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint a porcok, ízületek szerkezeti felépítését. .

8 443 Ft
egységár: 25,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561255873
Márka:Vitaking
Kiszerelés:330 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Kollagén Italpor - Citromos 330G - Új Részletes leírás

A C-vitamin hozzájárulhat a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A Vitaking Kollagén termék Peptan® marha kollagént  tartalmaz, valamint jelentős mennyiségű C-vitamint és cinket

Kollagén
Természetes fehérje, amely biztosítja a szervek és a szövetek rugalmasságát, építi a porcokat, az ízületeket, a hajat, a körmöket, a bőrt és minden létfontosságú szervet. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőle, ezért kívülről szükséges pótolni. A kollagén segíthet lelassítani az öregedési folyamatokat, a bőr egészségének, rugalmasságának megőrzése mellett fontos szerepet játszik például a csontok, a fogak felépítésében, az inak és izmok erősségében, a szem tömörségében is. A kollagén rostos hálót képez a testben, ez a zselatinszerű anyag mintegy összeragasztja a csontvázat a lágy szövetekkel, összeköti az izmokat, a porcokat, a szalagokat.

C-vitamin
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

Cink
A cink kiemelten fontos mikroelem az anyagcsere-folyamatok működéséhez a szervezetben. Mikroelemként nem magas a napi szükséglete, de folyamatos, megfelelő mennyiségű bevitele hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, a hormonrendszer normál működéséhez. Kisgyermekek számára nélkülözhetetlen a növekedéshez, felnőtt férfiaknál hozzájárul az egészséges spermiumok termeléséhez, a vér tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepe van a látás, a szaglás és az ízlelés folyamataiban, antibakteriális hatásával segíti a bőr tisztítását, a sebgyógyulást, a szervezet méregtelenítését, semlegesíti az ártalmas fémeket.

Alkalmazás:
Naponta egy alkalommal 11 g (1 enyhén púpozott adagolókanál) port vízben feloldva 3 hónapon át, majd 11 g port heti rendszerességgel fogyasszon.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 02.

  Jó ízű, jól oldódik, hatékony

  Nincs ilyen

Gabriella2019. 02. 21.

  2-3 hét után a bőr tapintásán érződik, hogy teltebb

  Kicsit nehezen oldódik