Swanson maca 500mg kapszula 100 db

Raktáron

Maca negra (Lepidium meyenii) – a perui afrodiziákum Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását, évezredeken át az inkák szuperétele volt. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind a férfiak, mind a nők esetében.

3 337 Ft
egységár: 33,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:87614019611
Márka:Swanson
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Swanson maca 500mg kapszula 100 db Részletes leírás

Maca negra (Lepidium meyenii) – a perui afrodiziákum



Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását, évezredeken át az inkák szuperétele volt. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind a férfiak, mind a nők esetében.

Létezik sárga és vörös színű maca is, de a Maca Negra (fekete maca) a legritkább és legjobb minőségű, kiemelkedő élettani hatásainak köszönhetően. A maca negra 80%-kal hatékonyabb a többi macánál.

Kiemelkedően jó az impotenciára, növeli a libidót, erősíti az immunrendszert, csökkenti a krónikus fáradtságot. Adaptogén lévén, a teljes endokrin hormonrendszert optimalizálja mind a férfiak, mind a nők esetében. A maca negra a kismedence környékének vérkeringését is serkenti.

Növeli az erőnlétet, jótékony hatással van a termékenységre (igazoltan növeli a sperma számot és motilitást) és hatványozottan növeli az agyi kapacitást!

A maca negra a szexuális egészség egyik legkiemelkedőbb támogatója.

Cink tartalma kivételesen magas, mely egyaránt fontos a nők és a férfiak szexuális életére gyakorolt hatásában.

Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, foszfornak, de található benne jód, mangán, réz, cink és szelén, valamint B-vitaminok is. A maca negra aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, zsírsavakban és nyomelemekben is rendkívül gazdag.

Gazdag még növényi szterolokban. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található a növényben.

Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.




A maca negra tehát általános energetizáló, ezentúl roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt.
A maca adaptogén növény, hatását nem azonnal, hanem fokozatosan fejti ki. 
Segíthet növelni a szexuális potenciát
Erősítheti a szexuális vágyat
Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és motilitását
Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét
Támogatja mind a férfi, mind a női nemi működést
Kiváló energiaforrás
Támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt
Segít fenntartani az optimális állóképességet és életerőt


Ugyanúgy, mint a rhodiola és ashwagandha esetén, fogyasztása reggel ajánlott, legkésőbb koradélután. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.