Natur Tanya máriatövis max+kolin tabletta 60 db

Raktáron

Termékünket úgy fejlesztettük, hogy a megengedett legnagyobb mennyiségben (210 mg) tartalmazza a máriatövis mag kivonat aktív hatóanyagát, a szilimarint, kolinnal kiegészítve a májműködés fenntartására, mindezt 1 tablettában.

3 596 Ft
egységár: 59,92 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999565081928
Márka:Natur Tanya
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natur Tanya máriatövis max+kolin tabletta 60 db Részletes leírás

Termékünket úgy fejlesztettük, hogy a megengedett legnagyobb mennyiségben (210 mg) tartalmazza a máriatövis mag kivonat aktív hatóanyagát, a szilimarint, kolinnal kiegészítve a májműködés fenntartására, mindezt 1 tablettában. A korábbi máriatövis termékünkhöz képest sikerült 25%-kal csökkentenünk az adalékanyagok mennyiségét és 15%-kal a tabletták tömegét, melynek köszönhetően azok kisméretűek és könnyedén lenyelhetők lettek. Ajánljuk a máj és epe egészségéhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához1 és az emésztés támogatásához2.




VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ (NEM TARTALMAZ ZSELATINT)
LAKTÓZ ÉS GLUTÉNMENTES FORMULA
6562,5-7875 MG PORÍTOTT ŐRLEMÉNYNEK MEGFELELŐ KIVONATTAL
80%-OS STANDARDIZÁLT MÁRIATÖVIS TERMÉS (MAG) KIVONAT
210 MG SZILIMARIN TARTALOM, KOLINNAL DÚSÍTVA
AZ EMÉSZTÉS, A MÁJ ÉS EPE EGÉSZSÉGÉHEZ, ILLETVE MÁJMÉREGTELENÍTÉSHEZ
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT
FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ!
KÖNNYEN LENYELHETŐ, KISMÉRETŰ TABLETÁK
NAPI 1 TABLETTA, 2 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG


A NATUR TANYA® MÁRIATÖVIS MAX + KOLIN AKTÍV HATÓANYAGAI



MÁRIATÖVIS MAG KIVONAT

A MÁRIATÖVIS TERMÉS (MAG):




HOZZÁJÁRUL A NORMÁL MÁJFUNKCIÓKHOZ
AZ EPE EGÉSZSÉGÉNEK MEGŐRZÉSÉHEZ
A TOXIKUS ANYAGOK SZERVEZETBŐL VALÓ ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ
A MÁJSZÖVETEK ÉS A SEJTEK NORMÁLIS REGENERÁCIÓJÁHOZ
ÉS AZ EMÉSZTÉS TÁMOGATÁSÁHOZ


Termékünk 262,5 mg máriatövis mag kivonatot tartalmaz, tablettánként 80%-ra standardizált, maximális mennyiségű koncentrált szilimarin aktív hatóanyaggal.



ÉRDEKESSÉGEK A MÁRIATÖVISSEL KAPCSOLATBAN



A máriatövis termésének (mag) hatóanyaga a szilimarin nem egyetlen összetevőt foglal magában, hanem egy vegyületkeveréket, amelyek a következő, úgynevezett flavonolignánokból tevődik össze:




SZILIKRISZTIN ÉS SZILIDIANIN
SZILIBININ A ÉS SZILIBININ B
IZOSZILIBININ A ÉS IZOSZILIBININ B


MÁRIATÖVIS AZ ÉV GYÓGYNÖVÉNYE



A máriatövis kiemelt jelentősége abban is megmutatkozik, hogy 2013-ban az Év Gyógynövényének választották hazánkban. A máriatövis hatóanyaga a szilimarin vízben nem jól oldódik, amely a belőle készült teakészítmények hatását is kedvezőtlenül befolyásolhatja.



KERESD A MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ STANDARDIZÁLT MÁRIATÖVIS KIVONATOT!



A máriatövis kivonatok esetében, a felhasznált mennyiségeken túl, kifejezetten fontos a standardizált hatóanyag koncentrációja is, amely szintén egyfajta minőségi indikátornak számít. A készítmény formulázásakor nem a máriatövis porított őrleményét, hanem annak kivonatát használjuk, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot.



A NATUR TANYA® MÁRIATÖVIS MAX + KOLIN MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ, 80%-OS STANDARDIZÁLT SZILIMARIN TARTALMÚ MÁRIATÖVISMAG KIVONATOT TARTALMAZ, MAXIMÁLIS MENNYISÉGŰ SZILIMARIN TARTALOMMAL A NAPI ADAGBAN.



KOLIN-BITARTARÁT A KOLIN VÍZBEN OLDÓDÓ SÓJA



A kolin az emberi szervezetben természetesen előforduló összetevő, szinte mindenütt jelen van, és rengeteg biológiailag jelentős sejtmembrán foszfolipid alkotóeleme (ezek egyike a foszfatidil-kolin).



A kolin-bitartarát a kolin vízben oldódó sója. A sokoldalú, stabil, GRAS (Általánosan Biztonságosan Tekintett) minősítéssel rendelkező kolin-bitartarát elengedhetetlen a sejtek membrán szerkezetéhez és részt vesz több anyagcserefolyamatban is. Az étkezési kolinbevitel hatással van a kolin mennyiségére a szövetekben és a szervekben, nélkülözhetetlen, mivel a szervezet nem termel eleget még ideális körülmények között sem.



KOLIN - MÁJ ÉS EMÉSZTÉS



Számos olyan élelmiszer van, amely kifejezetten jó kolinforrásnak tekinthető; ilyen például a marhamáj, a tojássárgája. Termékünk viszont tiszta formában tartalmazza a kolint, ami hozzájárul a normál MÁJMŰKÖDÉS FENNTARTÁSÁHOZ, valamint RÉSZT VESZ A NORMÁL ZSÍRANYAGCSERÉBEN és a HOMOCISZTEIN-ANYAGCSERÉBEN.



KOLIN ÉS HOMOCISZTEIN PLAZMASZINT



Kimutatták, hogy a kolinbevitelnek közvetlen inverz hatása van a homocisztein plazmaszintjére, mely egy metabolikusan előállított aminosav, melynek számos káros citotoxikus és érrendszeri hatást tulajdonítanak.



A homocisztein egy vitatott biomarker, melléktermék, kockázati faktor vagy aktív hatóanyag a biokémiai változásokban, bár sokan úgy gondolják, hogy kapcsolatba hozható számos olyan betegséggel, mint például többek között az időskori kognitív hanyatlással, a kardiovaszkuláris betegségekkel és a sikertelen terhességekkel: például alacsony születési súly, pre-eclampsia, méhlepény-leválás és többszöri vetélés.



A kolin szinergiában hat más vegyületekkel a B-vitamin családból (pl. B6-vitamin) a homocisztein metabolizmusban, mert mindkét összetevő a kolin és a B6-vitamin részt vesz a normál homocisztein anyagcserében.



KIKNEK AJÁNLJUK A NATUR TANYA® MÁRISTÖVIS MAX + KOLIN TERMÉKET?




Azoknak, akik támogatni szeretnék a máj és az epe egészségét
Azoknak, akik az emésztésüket szeretnék támogatni
Azoknak, akik maximális mennyiségű (210 mg!) és magas koncentrációjú 80%-os szilimarin tartalmú máriatövismag kivonatot keresnek
Azoknak, akik a zselatin kapszulás termékek helyett vegán tablettás formulát keresnek
Azoknak, akik színezékmentes (pl. titán-dioxid) készítménnyel szeretnének gondoskodni a szilimarin-bevitelükről
Nőknek és férfiaknak egyaránt
Alkoholfogyasztóknak


LABORBAN BEVIZSGÁLT TERMÉK! GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES!



A Natur Tanya® MÁRIATÖVIS MAX + KOLIN független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható.



A gluténmentességre vonatkozó jelenleg érvényben levő határértéknek nemhogy megfelel a termék gluténtartalma, hanem FELE annak, kimutatási határ alatt van. De ha ez nem lenne elég, a laktóztartalom TIZEDE a vonatkozó határértéknek, számszerűsítve ez 0,01 g laktóz/100 g terméket jelent.




Laktóztartalom alkalmazott vizsgálati módszer: Megazyme K-LOLAC (2018)
Gluténtartalom alkalmazott vizsgálati módszer: RIDASCREEN®FAST Gliadin R7002 (2018)


Adagok száma a termékben: 60



Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Hosszú távú alkalmazása javasolt.



Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.






Hatóanyagok a napi adagban
1 tablettában



Máriatövis [Silybum marinum (L) Gaertn.] mag kivonat amelyből standardizált 80% szilimarin



(szilikrisztin, szilidianin, szilibinin A és szilivinin B, izoszilibinin A és izoszilibinin B)




262,5 mg



210 mg





Kolin-bitartarát

- amelyből kolin
206,8 mg

85 mg




Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g.



262,5 mg máriatövismag kivonat, 6562,5-7875 mg porított őrleménynek felel meg.



Figyelmeztetés:




Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék 12 éves kortól alkalmazható
A termék vérhígítók melletti alkalmazásával kapcsolatban konzultáljon a kezelőorvosával
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában


Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!



Összetevők: tömegnövelő szer (szorbit), máriatövis [Silybum marianum (L.) Gaertn.] mag kivonat 25-30:1 - standardizált 80% szilimarin tartalommal, kolin-bitartarát, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.