Swanson Zöld Tea Kivonat 500Mg

Swanson Zöld Tea Kivonat 500Mg

Nincs raktáron

Zöld Tea Kivonat.

Kosárba
EAN kód:87614019772
Márka:Swanson
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Swanson Zöld Tea Kivonat 500Mg Részletes leírás

A zöld teát, amit frissítőként sokan fogyasztanak, a kínaiak már több ezer évvel ezelőtt iszogatták. A zöld tea igen gazdag polifenolokban, közülük a legfontosabb az epigallokatekin gallát, az EGCG. A kutatások azt igazolták, hogy az EGCG hatásos antioxidáns, hatásosabb az E és C vitaminnál.

Az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében.
Segítheti a hasnyálmirigy védelmét
Hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez
Hozzájárulhat a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez
Miben más a zöld tea, mint a többi?

A zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok. A szabad gyökök ugyanis rendkívül instabilak, ráadásul energiáikat képesek a sejtfal zsírjaira átvinni, ezáltal megrongálni a sejtfalat és utat nyitni a betegségeknek. A korai öregedést és egyéb betegségek egész sorát szokták a szabad gyökök tevékenységével magyarázni. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidációgátló orvosság, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin.

A Swanson Green Tea készítmény 500 mg zöld tea levelet tartalmaz.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Kiszerelés: 100 kapszula

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.