Herbária Galagonya virágos hajtásvég

Herbária Galagonya virágos hajtásvég

Raktáron

Alkalmazható ideges eredetű szívpanaszok esetén, valamint az egészséges szívműködés és keringési rendszer támogatására. A csészébe helyezett 1 db filteres tasakot / 2 kávéskanál vágott drogot 1, 5 dl vízzel néhány percig főzzük, majd lefedve állni hagyjuk.

685 Ft
egységár: 17,12 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005308499
Márka:Herbária
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Galagonya virágos hajtásvég Részletes leírás

Alkalmazható ideges eredetű szívpanaszok esetén, valamint az egészséges szívműködés és keringési rendszer támogatására. A csészébe helyezett 1 db filteres tasakot / 2 kávéskanál vágott drogot 1,5 dl vízzel néhány percig főzzük, majd lefedve állni hagyjuk. Hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk. Kúraszerű alkalmazása ajánlott.

Herbária Galagonya virágos hajtásvég Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 19.

  Ismert hatásai miatt természetesen és hatásosan gyógyít.

Tiricz Istvánné2018. 12. 08.

  Vérnyomás esetén nagyon nagy szerepe van az már bizonyított nekem,

  Mindenkinek ajánlani tudom .