Herbária Citromfűlevél Nyugtató

Herbária Citromfűlevél Nyugtató

Raktáron

Belsőleges használata feszültség, nyugtalanság és ingerlékenység esetén, valamint emésztési panaszok, enyhébb gyomorgörcsök esetén ajánlott. A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 teáskanál vágott drogot leforrázzuk 1, 5 dl vízzel.

706 Ft
egységár: 14,11 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005313691
Márka:Herbária
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Citromfűlevél Nyugtató Részletes leírás

Belsőleges használata feszültség, nyugtalanság és ingerlékenység esetén, valamint emésztési panaszok, enyhébb gyomorgörcsök esetén ajánlott. 

A csészébe helyezett 1 db filter tasakot / 2 teáskanál vágott drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk.

Herbária Citromfűlevél Nyugtató Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tóth Ildikó2019. 08. 02.

  remek stressz ellen és alvászavarokra

Anonim Felhasználó2019. 06. 22.

  Egeszseges,finom,nyugtato,folyamatosan lehet fogyasztani.

Anonim Felhasználó2019. 02. 06.

  Hatásos.

Anonim Felhasználó2018. 12. 19.

  NAGYON JÓ NYUGTATO HATÁSÚ

Anonim Felhasználó2018. 12. 19.

  Jó hatású, természetes gyógymód. Hatékony cickafarkkal és borsmentával keverve. Élvezhető keverék.