Herbária Galagonyavirágos hajtásvég Szíverősítő

Herbária Galagonyavirágos hajtásvég Szíverősítő

Raktáron

A galagonya rendkívül jó szíverősítő és szívnyugtató. Serkenti a szívizom vérellátását, hatékonyan csökkenti a vérnyomást, ami a szív terheltségét is csökkenti.

820 Ft
egységár: 41,02 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005341786
Márka:Herbária
Kiszerelés:20 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Galagonyavirágos hajtásvég Szíverősítő Részletes leírás

Herbária Galagonyavirágos hajtásvég Szíverősítő - 20 g

Alkalmazható ideges eredetű szívpanaszok esetén, valamint az egészséges szívműködés és keringési rendszer támogatására.

Galagonya
A szív gyógynövényének nevezik, nyugtató és erősítő hatású. Legfőbb hatóanyagai a növényi immunanyagok, a flavonoidok, amelyek kiemelten védik a sejteket a káros külső hatásoktól, valamint a belső folyamatok során létrejövő deformálódásoktól, károsodásoktól. Értágító és vérnyomáscsökkentő tulajdonságával koszorúér-betegségeknél, vérkeringési problémáknál, szívritmus zavarok szabályozásánál és anginás mellkasi fájdalmak megszüntetésében segíthet. Javítja a szívizom vérellátását és a szívizom munkabírását, tágítja az ereket, lassítja és mérsékli az érelmeszesedés folyamatát, csökkenti a magas vérnyomást. Természetes vízhajtóként ödémásodásra, vese- és húgykő-hajtásra, illetve nyugtató hatásának köszönhetően alvászavarok kezelésére is használják.

Összetevők:
100% Galagonya virágos hajtásvég filterezett

Kiszerelés:
Filteres

Elkészítési javaslat:
A csészébe helyezett 1 db filteres tasakot / 2 kávéskanál vágott drogot 1,5 dl vízzel néhány percig főzzük, majd lefedve állni hagyjuk. Hidegen vagy melegen, ízesítve vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk. Kúraszerű alkalmazása ajánlott.

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen tárolandó.

Herbária Galagonyavirágos hajtásvég Szíverősítő Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.