Herbária Lady vital teakeverék

Herbária Lady vital teakeverék

Raktáron

A teakeveréket kifejezetten azon hölgyek számára fejlesztettük ki, akiknek a rohanó hétköznapokban szükségük van a testi-lelki felfrissülésre, egy csészényi energiára. .

1 269 Ft
egységár: 42,29 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005342776
Márka:Herbária
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Lady vital teakeverék Részletes leírás

Herbária Lady vital teakeverék - 30 g

A nők számára különösen fontos, hogy az élet minden területén (család, munka, háztartás) jól helyt tudjanak állni. Az elvárásoknak való örökös megfelelés mellett is nagyon fontos, hogy szakítsunk időt magunkra és, hogy ne feledkezzünk meg a magunkkal való törődésről sem.

Összetevők:
Közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimoniae herba), Réti palástfű virágos hajtás (Alchemillae herba), Közönséges cickafark virágos hajtás (Millefolii herba), Citromfű leveles szár (Melissae herba), Ánizstermés (Anisi fructus)párló, Pásztortáska virágos hajtás, Páfrányfenyő levél, Réti palástfű virágos hajtás.

Elkészítési javaslat:
3 db filtert 1 liter forrásig felmelegített vízzel leönteni, és 10-20 percig lefedve állni hagyni. A filterek eltávolítása után mézzel édesítve langyosan, kortyonként fogyasztható étkezés közben vagy után. Citrommal (ill. citrompótlóval) történő ízesítése nem ajánlott. Naponta legalább 1 liternyi fogyasztása javasolt.

Adagolás:
1 liter 3 filterből készítve / nap

Hatóanyagok 1 napi adagban:
Összes polifenol: 98,9 mg / 1 liter tea

Tárolás:
Száraz, tiszta, hűvös helyen, napfénytől védve.

Figyelmeztetés:
A fogyasztásra ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A teakeverék gyermekek elől elzárva tartandó! Amennyiben bármely összetevőre allergiás, ne fogyassza a terméket!

Herbária Lady vital teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.