TrendaVit Goji Bogyó (Lícium) 100 G

TrendaVit Goji Bogyó (Lícium) 100 G

Raktáron

A goji bogyó a világon a második gyümölcs, amely a legnagyobb mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Fogyasztásának tulajdonítják a fiatalos közérzetet, szépséget, erőt, kitartást. Sejtfiatalító hatása közismert.

974 Ft
egységár: 9,74 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997880504061
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

TrendaVit Goji Bogyó (Lícium) 100 G Részletes leírás

Úgy tartják, hogy a Kína észak-nyugati tartományaiban élő emberek meglepően magas életkora, kitűnő egészségi állapota és fizikuma a rendszeres goji bogyó fogyasztásának köszönhető.

A goji bogyó gazdag forrása a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is, ezek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Béta karotint is tartalmaz, melyről tudjuk, hogy védi a bőrt a nap káros sugaraitól és jótékony hatású a szívre. Ennek és a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatása is jelentős. Gazdag továbbá immunerősítő poliszacharidokban. Bőséges káliumforrás és 18 különböző aminosavat is tartalmaz. A-vitamin tartalma javítja a látást. Vérképző és gyulladásgátló. A goji számos módon fogyasztható, például salátákhoz, süteményekhez, édességekhez adva, müzlibe, zabkásába, joghurtba keverve.

Legfontosabb tulajdonsága talán az, hogy C-vitamin- és vastartalma kimagasló. A vas hozzájárul a vörösvérsejtek és a hemoglobin képződéséhez, a szervezeten belüli oxigénszállításhoz, az immunrendszer működéséhez, a sejtosztódás folyamatához, valamint a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

A kínai hagyományos orvoslás  -a fentiek miatt is- már évezredek óta használja számtalan betegség kezelésénél. Van még néhány, nagyon lényeges tulajdonsága: A goji bogyó fogyasztása a vércukor- és koleszterinszintet is csökkenti, vitaminjai és ásványi anyagai révén pedig igen jó hatással van az anyagcserére és csökkenti az étvágyat is, és gyorsítja az anyagcserét.

Talán ez a két tulajdonsága az ami miatt sokan fogyókúra-szerűen használják, fogyasztják.  Tehát képes beindítani, segíteni a fogyást is, mivel a szervezetet nagyon fontos tápanyagokkal látja el, azonban butaság lenne azt hinni, hogy ez a gyümölcs önmagában elegendő a fogyáshoz. a fogyás egyetlen hatékony, hosszú távú és biztonságos módja, ha a kiegyensúlyozott, alacsony kalóriatartalmú étrendet rendszeres testmozgással kombináljuk, és persze, sok vizet is iszunk.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.