Ferencvárosi Búzakorpa Rost 250 g

Ferencvárosi Búzakorpa Rost 250 g

Nincs raktáron

A gabonamagvak héja egy többrétegű komplex szerkezet. A malmi feldolgozás során a magot előtisztítás után, (kövek, tört és egyéb szemek kiválogatása) kismértékű csiszolást követően koptatják le a gyűjtőfogalommal korpának nevezett részt.

Kosárba
EAN kód:5998403373874
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ferencvárosi Búzakorpa Rost 250 g Részletes leírás

A korpa, a búzaszem esetében 7 réteget tartalmaz. A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. A rosthiányos táplálkozás egyszerű megoldása a megfelelően adagolt búzakorpa, levesben, főzelékben, savanyított tejtermékekben, kenyér, vagy egyéb pékáru készítéséhez.

Élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény. Nagy része nem emészthető, ún. ballaszt anyagokból áll, melyek jó hatással vannak az anyagcsere folyamatokra. 54% növényi rostot tartalmaz és kiváló magnéziumforrás. Semleges ízű. Gyümölcslevekben, tejben, joghurtban, levesben hamar felveszi a nedvességet.

Energiatartalom: 700 KJ/ 167 kcal/100g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.