Bioeel Ricinusolaj Plus A-Vitaminnal

Bioeel Ricinusolaj Plus A-Vitaminnal

Raktáron

Ricinusolaj A-vitaminnal a szemöldök, szempilla, hajszálak és körmök ápolására.

1 884 Ft
egységár: 23,55 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5943064001819
Márka:Bioeel
Kiszerelés:80 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioeel Ricinusolaj Plus A-Vitaminnal Részletes leírás

Bioeel Ricinusolaj Plus A-Vitaminnal

Tartósítószer-, színezék- és vegyszermentes. Ricinus olaj hajra, szempillákra és szemöldökre

Összetevők:
castor oil, retinol 1000 UI/g

Használata:
Külsőleg használjuk! Szembejutás kerülendő!
Esténként, lefekvés előtt, vékony rétegben vigyük fel a szemöldökre, szempillákra (fülpálcikával könnyebb) és körmökre. Másnap reggel langyos vízzel mossuk le.
Hajápolóként: hetenként egyszer vigyük fel a hajra, pakolás formájában (dunszkötéssel akár több órára is). Elkeverhetjük egy kis olívaolajjal, így könnyebben kezelhető az állaga. Normál hajmosással távolítsuk el az olajat a hajból. Tartósítószermentes, vegyszermentes!

A haj átlagosan egy centit nő havonta, ricinusolajjal ez akár két-három centi is lehet. Nagyon szép, puha és selymes lesz tőle a hajad. Zsíros hajra is alkalmazható.

Figyelmeztetés
A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Bioeel Ricinusolaj Plus A-Vitaminnal Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.