Biorganik Bio Kendermag Protein 250 g

Biorganik Bio Kendermag Protein 250 g

Raktáron

100% bio kenderfehérje. Tisztán növényi proteinforrás. .

1 975 Ft
egységár: 7,9 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314759
Márka:Biorganik
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Kendermag Protein 250 g Részletes leírás

A kender valószínűleg Közép-Ázsiából származik, de minden ökoszisztémában megél. Nagyon szívós növény, egyáltalán nincs szüksége mindazokra a növényvédőszerekre, amelyeket más hasznonnövényeknél alkalmazni szoktak. A kender valamennyi része hasznosítható, kötelet, textíliát, építőanyagot, olajat gyártanak lehet készíteni belőle, magja pedig szupertáplálék. A kendermagból készült fehérjepor tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyek természetes formában is megtalálhatók a növény magjában. Nem izolátum.

Jelentőség, hatások: A kendermagprotein egy magas minőségű növényi protein, amely tartalmazza mind a kilenc esszenciális aminosavat, e mellett rostot, egészséges zsírsavakat és ásványi anyagokat is. Könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, amelyeket a szervezetünk gyorsan fel tud venni és hasznosítani tudja ezeket saját fehérjéink építéséhez, például az izomnövekedés elősegítése érdekében. Ez nem csak sportolás, testépítés és tömegnövelés céljából fontos, hanem a nehéz fizikai munkát végzők izmai is igénylik a jó minőségű fehérjepótlást, illetve alultápláltság esetén is különösen fontos odafigyelni erre. Az élelmi rostban gazdag étkezésnek számos előnyét bizonyították már és a kendermagprotin por hozzájárulhat a napi rostbevitel biztosításához. A kenderprotein ugyancsak ideális mennyiségben és egészséges arányban tartalmazza az omega-6 és omega-3 zsírsavakat.

Felhasználás: A kendermagprotiennek zöldes-sárgás színe és kissé „földes” íze van. Mivel kevésbé feldolgozott, mint más fehérjeporok, elsőre furcsa lehet a külalakja, de könnyen meg lehet szokni és rá lehet kapni. Legegyszerűbb smoothie-ban vagy shake-ben elkeverve fogyasztani vagy bármilyen más folyadékban. Naponta 2 evőkanálnyi mennyiségű por ajánlott.

Tápanyagtartalom 100 ml-ben:
Energiaérték: 1495 kJ / 358 kcal
Zsír: 11 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,7 g
Szénhidrát: 5 g
- amelyből cukor: 4,1 g
Rost: 21 g
Fehérje: 50 g
Só: 0 g

Biorganik Bio Kendermag Protein 250 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.