Himalaya Fogkrém Complete Care /1051Bp/

Himalaya Fogkrém Complete Care /1051Bp/

Raktáron

Himalaya Complete Care fogkrém teljes körű védelmet biztosít a fogaknak és a fogínynek.

1 151 Ft
egységár: 11,51 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561191164
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Fogkrém Complete Care /1051Bp/ Részletes leírás

Himalaya Fogkrém Complete Care /1051Bp/ - 75 ml

A Himalaya Complete Care fogkrém gyógynövényes formulájának köszönhetően akár 12 órás védelmet nyújt a káros baktériumokkal szemben, továbbá eltávolítja a fogakon felhalmozódott felületi szennyeződéseket és a fogzománcra lerakódott lepedéket. A Himalaya Gum Expert fogkrémek természetes ínyfeszesítő összetevőket és miswakot tartalmaznak, amelyek segítenek az ápolt, egészséges fogíny fenntartásában és védelmében. A miswak arakfából készült, több száz éve használt szájápolási eszköz, amely képes hatékonyan tisztítani a fogakat fogkrém használata nélkül is. A Complete Care gyógynövényes fogkrém 100% -ig vegetáriánus és parabén mentes. Kálcium-fluoridot tartalmaz, mely az érzékeny fogak ápolását segíti elő. Az érzékeny fogakra kifejlesztett növényi enzimtechnológián alapuló formula hatékonyan veszi fel a küzdelmet a fogszuvasodással szemben, miközben kellemes leheletet biztosít. Fluorid tartalma: 500 ppm.

Fő összetevők:
  • Miswak (Salvadora persica): Összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.
  • Nim (Azadirachta indica): A szájhigiénia alapvető gyógynövénye évszázadok óta. Antibakteriális hatású, felveszi a harcot a baktériumokkal szemben.
  • Gránátalma (Punica granatum): A gránátalma antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti a fogínyt és segít a fogínyduzzadás megelőzésében.
  • Barátcserje (Vitex negundo): Nagy becsben tartott növény gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása miatt.
  • Triphala (Triphala): Tradicionális antioxidáns ajurvédikus összetevő, három mirobalán gyümölcs keveréke, mely segít a fogínyvérzés csökkentésében.

Használat: Alaposan mossa meg a fogát legalább naponta kétszer vagy fogorvosa javaslatának megfelelően!

Összetevők: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Benzoate, Punica Granatum Pericarp Extract, Potassium Sorbate, Calcium Fluoride, Zanthoxylum Alatum Fruit Extract, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Emblica Officinalis Fruit Extract, Embelia Ribes Fruit Extract, Azadirachta Indica Bark Extract, Vitex Negundo Extract, Thymol, Citric Acid, Salvadora Persica Stem Extract, Acacia Farnesiana Flower/Stem Extract, Acacia Catechu Bark Powder, Mimosops Elengi Flower Extract, Limonene

Figyelmeztetés: Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében: szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen! Szobahőmérsékleten tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.