Himalaya Fogkrém Complete Care Borsmenta

Himalaya Fogkrém Complete Care Borsmenta

Raktáron

A Himalaya Complete Care Borsmenta Fogkrém segít eltávolítani a lepedéket, óvja a fogíny egészségét és friss leheletet biztosít.

2 115 Ft
egységár: 14,1 Ft / db
Kosárba
EAN kód:605069200295
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Fogkrém Complete Care Borsmenta Részletes leírás

Himalaya Fogkrém Complete Care Borsmenta - 150 g

A bio nim növény, a bio gránátalma és más gondosan válogatott bio gyógynövények egyedülálló keveréke hatékonyan segít eltávolítani a fogakról a lepedéket, támogatja a fogíny egészségének és a fogak tertermészetes eredetű és bio összetevőkkel. Nincs benne SLS/SLES, parabén, fluorid, karragén, glutén mészetes fehérségének megőrzését. A friss leheletet bio borsmenta levél kivonat biztosítja. Növényi bromelain és papain enzimek segítségével, kémiai fehérítő használata nélkül fehérít.

Fő összetevők:
  • Nim - A szájhigiénia alapvető gyógynövénye évszázadok óta. Antibakteriális hatású, felveszi a harcot a baktériumokkal szemben.
  • Papaja - A papajában található enzim (papain) természetes fehérítő hatása miatt a fogzománcon található foltok eltávolítására alkalmas.
  • Ananász - Az ananászban található enzim (bromelain) fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket.
  • Xylitol - Nyírfából származó fogbarát édesítő, mely klinikailag igazoltan támogatja a jó szájhigiéniát.
  • Triphala - Tradicionális antioxidáns ajurvédikus összetevő, három mirobalán gyümölcs keveréke, mely segít a fogínyvérzés csökkentésében.

Használat: Alaposan mossa meg a fogát legalább naponta kétszer vagy fogorvosa javaslatának megfelelően!

Összetevők: Calcium Carbonate, Xylitol, Water / Aqua, Vegetable Glycerin, Silica, Lauryl Glucoside, Stevia Rebaudiana (Sweetleaf) Extract, Xanthan Gum, Flavor, Sodium Bicarbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Menthol, Sodium Chloride, Zinc Citrate ,Thymol , Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Bromelain, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Embelia Ribes Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Phyllanthus Emblica (Indian Gooseberry) Fruit Extract, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Papain

Figyelmeztetés: Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen! Szobahőmérsékleten tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.