Csuta Amaránt Liszt

Csuta Amaránt Liszt

Nincs raktáron

Az amaránt növény magjából nyert gluténmentes liszt. Az amarántlisztet kenyerekhez, különböző süteményekhez, linzerekhez használhatjuk.  A búzaliszt (egyik) legmegfelelőbb alternatívájára.  A búzaliszt (egyik) legmegfelelőbb alternatívájára.

Kosárba
EAN kód:5999887741074
Márka:Csuta
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Amaránt Liszt Részletes leírás

Az Amarántliszt jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek követői fogyaszthatnak: legyen szó diétáról, veganizmusról vagy vegetarianizmusról. A tápanyagtartalma miatt igen értékes inka ,,csodagabonát” újra felfedezi a konyhaművészet, alkalmazása új távlatokat nyit meg.

Az amaránt -mivel álgabona(pszeudocereália),  nem tartalmaz a gabonafélékre jellemző búzacsíra agglutinint (WGA-t), azonban nagyszerűen alkalmazható különböző kenyerekhez, lepényfélékhez, pogácsákhoz, rakott ételekhez is. Az amaránt liszt kelt tésztáknál maximum 15-20%-ban, a panírozásnál 50-100%-ban használható fel. A kekszek, teasütemények, linzerek, édes és sós palacsinták kitűnő alapanyaga.

Csuta Amaránt Liszt Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.