Bálint mobilitás krém 100 ml

Bálint mobilitás krém 100 ml

Raktáron

Speciális összetételű krém növényi eredetű olajokkal, kivonatokkal, hatóanyagokkal. Ajánlott a kellemetlen ízületi, ínszalag és izom tünetek hatékony enyhítésére. .

3 366 Ft
egységár: 33,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999559928055
Márka:Bálint
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bálint mobilitás krém 100 ml Részletes leírás

Összetevőinek köszönhetően kiválóan használható izom- és ízületi panaszok enyhítésére, illetve mozgási nehézkesség csökkentésére. A test különböző területeire kisugárzó fájdalmak esetén: nyak, váll, hát, ágyék és derék.

Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz. Parabén és kőolajszármazék mentes.

A babérlevél olajos kivonata külsőleg alkalmazva ínszalag letapadásra és fájó, sajgó ízületekre, ízületi gyulladásokra ajánlott. Mustármag olajat tartalmaz, mely helyi vérbőséget okozhat, így reumás- és ízületi panaszok enyhítésére szolgál. A készítményben található növényi eredetű kivonatoknak köszönhetően hatékony ízületi gyulladáscsökkentő, javítja az izom, ízület nyirok- és vérkeringését. A glükozamin és a kollagén együttes hatása hozzájárulhat az ízületek, inak, porcok egészséges működéséhez, az ízületi problémák kezeléséhez.

Használat:
Naponta többször vigye fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe. Eredményessége fokozható nedves pakolás, borogatásként alkalmazva.
Kizárólag külső használatra! Szembe, nyálkahártyára és nyílt sebbe ne kerüljön!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.