Boszy Epe Kefe Borsmenta-Articsóka Tea

Raktáron

Az articsóka az epe és a máj működését támogatja, méregtelenítő hatása van. Fokozza az epe termelését és segít az epe kiválasztásában. A keserű ízű articsóka drognak és a borsmentának az emésztéshez kapcsolódóan görcsoldó, szélhajtó, gyulladás gátló hatása is érvényesül.

847 Ft
egységár: 42,33 Ft / filter
Kosárba
EAN kód:5999560192575
Márka:Boszy
Kiszerelés:20 filter
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Boszy Epe Kefe Borsmenta-Articsóka Tea Részletes leírás

Az articsóka az epe és a máj működését támogatja, méregtelenítő hatása van. Fokozza az epe termelését és segít az epe kiválasztásában. A keserű ízű articsóka drognak és a borsmentának az emésztéshez kapcsolódóan görcsoldó, szélhajtó, gyulladás gátló hatása is érvényesül. Humán klinikai kísérletek igazolják, hogy az articsóka levél gátolja a koleszterin szintézisét a májban. Magas vérnyomás esetén hasznos, mert feloldja a koleszterin lerakódását az erekben. Alkalmazása különösen ajánlható olyan esetekben amikor emésztőszerveinket rendszeresen túlterheljük. Élelmiszerként is fogyasztható, mellékhatása nincs.

Alkalmazás:
A levelekből készített gyógyteát 2-3 kávéskanálnyi aprított levélből készítik 500 ml vízzel; a drogot mindig forrázni kell (nem a vízzel együtt melegíteni), majd 1 percig főzni, negyedóra múlva szűrni. A fenti adag felét reggel, másik felét este, étkezések előtt 20-30 perccel kell elfogyasztani.

Összetevők: 
articsóka levél, borsmenta levél.

Boszy Epe Kefe Borsmenta-Articsóka Tea Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.