Boszy Reflux-Gorb Tea

Boszy Reflux-Gorb Tea

Raktáron

A tea nagy részben hazai, közismert gyógynövényekből áll. A füzfakéreg, réti legyezőfű, lándzsás útifű, kamilla, orvosi ziliz gyökér és a bodzavirág szinte minden gyógynövényeket ismertető könyvben megtalálható.

889 Ft
egységár: 44,44 Ft / filter
Kosárba
EAN kód:5999560192636
Márka:Boszy
Kiszerelés:20 filter
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Boszy Reflux-Gorb Tea Részletes leírás

A tea nagy részben hazai, közismert gyógynövényekből áll. A füzfakéreg, réti legyezőfű, lándzsás útifű, kamilla, orvosi ziliz gyökér és a bodzavirág szinte minden gyógynövényeket ismertető könyvben megtalálható. A keveréket a szakirodalomban közölt, humán klinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze. Gyomor-és bélrendszeri betegségek fitoterápiás kezelésében javasolt, hagyományos gyógynövényekből. A hatásos alkalmazáshoz életmódbeli változtatás és az étkezési szokások megváltoztatása, esetleg orvos által előírt diéta ajánlott. 1 kávéskanál vagy 1 tea filter teakeverék 2,5 dl forró vízzel, 10 percnyi állás után fogyasztható. Napi 3 csésze elfogyasztása ajánlott a főétkezések közötti időszakban. Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére. Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat. Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Boszy Reflux-Gorb Tea Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.