Gyógyfű Szívprotektív Teakeverék

Raktáron

A galagonya keringésjavító hatású, megakadályozza a koleszterin felhalmozódását a májban. A szúrós gyöngyajak e hatásokat támogatja. HOVÁ SOROLJUK? Élvezeti tea ként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverékMIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL? A galagonyát (a virágos ágvéget és a termést egyaránt) és a szúrós gyöngyajak virágos hajtását a népgyógyászat nagyon régóta alkalmazza a szív tevékenységének támogatására.

850 Ft
egységár: 17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999560192711
Márka:Gyógyfű
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gyógyfű Szívprotektív Teakeverék Részletes leírás

A galagonya keringésjavító hatású, megakadályozza a koleszterin felhalmozódását a májban. A szúrós gyöngyajak e hatásokat támogatja.

 


HOVÁ SOROLJUK?


Élvezeti tea ként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverék


MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?


A galagonyát (a virágos ágvéget és a termést egyaránt) és a szúrós gyöngyajak virágos hajtását a népgyógyászat nagyon régóta alkalmazza a szív tevékenységének támogatására. Utóbbinak népies magyar nevei -"szíverősítő, szívfájdalomvirág"-valamint latin nevében a "cardiaca" jelző is utal a pozitív hatásra. Mindkét növény megtalálható Magyarországon. A golgotavirág trópusi származású, sokoldalúan felhasználható gyógynövény. Mindhárom alkotórész hivatalos az Európai Gyógyszerkönyvben. A galagonya szívgyógyszerek alapanyaga (Crataegutt csepp, Crategil oldat stb.).


MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?


A népi gyakorlatban megfigyelt szívprotektív hatásokat humán klinikai kísérletek bizonyítják. A galagonya elsődleges hatása a szív tevékenységének javítása elégtelenség esetén, de ezen kívül számos előnyös, kívánatos mellékhatása is van. Keringésjavító hatását állatkísérletekben igazolták. Szintén ilyen módon bizonyított, hogy megakadályozza a koleszterin felhalmozódását a májban. A szúrós gyöngyajak számos készítményben társul a galagonyával, annak hatását támogatja. A golgotavirág elsősorban nyugtató hatásáról ismert. E tulajdonsága miatt javasolják szívműködést támogató teakeverékek komponenseként.


HOGYAN ALKALMAZZUK?


A csomagoláson feltűntetett teakészítési mód ajánlható. Tekintettel arra, hogy a szívbetegségek sokfélék és különböző stádiumúak lehetnek, alkalmazás előtt szükséges a kezelőorvossal konzultálni. Digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedésével egy időben a tea fogyasztása nem ajánlott!


Összetevők: galagonya virágos ágvég, golgotavirág, szúrós gyöngyajak
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1 g

Gyógyfű Szívprotektív Teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tiricz Istvánné2019. 01. 16.

  Még nem próbáltam .