Gyógyfű Fejfájás-Migrén Teakeverék

Gyógyfű Fejfájás-Migrén Teakeverék

Raktáron

A fejfájás és migrén megelőzhető, kezdeti stádiumában kezelhető ezzel a keserű ízű teával. Az eredményeket a modern orvostudomány klinikai kísérletekkel igazolta. MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL? Az őszi margitvirág migrének megelőzésére használható, kialakult migrénes fájdalom akut kezelésre nem.

944 Ft
egységár: 18,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999560192773
Márka:Gyógyfű
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gyógyfű Fejfájás-Migrén Teakeverék Részletes leírás

A fejfájás és migrén megelőzhető, kezdeti stádiumában kezelhető ezzel a keserű ízű teával. Az eredményeket a modern orvostudomány klinikai kísérletekkel igazolta.

 


MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

Az őszi margitvirág migrének megelőzésére használható, kialakult migrénes fájdalom akut kezelésre nem.

Klinikai vizsgálatok bizonyították hatásosságát: csökkenti a rohamok gyakoriságát és az azzal járó fájdalmat, ezért sok országban gyógyszerként is forgalomban van.

Mint minden migrén-gyógyszer, ez sem hatásos azonban mindenkinél, ki kell próbálni, személy- és migrénfüggő, hogy kinek használ.

A gyömbér gyökér, őszi margitvirág, ginzeng gyökér, régóta használt sokoldalú gyógynövények. Mindegyikük hivatalos az Európai Gyógyszerkönyvben és ezen kívül még számos ország gyógyszerkönyvében. Felhasználásuk világszerte elterjedt. Gyakran alkalmazott gyógyszer alapanyagok.


MILYEN ELONYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETŰNKRE?


A napjainkban egyre gyakoribb betegségnek tekinthető fejfájás és migrén megelőzhető, illetve kezdeti stádiumában (enyhe fejfájásnál) jól kezelhető növényi szerekkel. Az őszi margitvirágot Európában évszázadok óta alkalmazzák ilyen célokra. Az ősi kínai gyógyászatban a gyömbér tölt be hasonló szerepet. Amerikai kutatók eredményei alapján a két növény együttesen alkalmazva egymás hatását erősíti. A ginzeng ez irányú pozitív hatása stressz-oldó (adaptogén) képességének köszönhető. Az eredményeket a modem gyógyászat klinikai kísérletekkel igazolta.


HOGYAN ALKALMAZZUK?


A csomagoláson feltüotetett teakészítési mód szerint elkészítve fogyasztható. Vércukorszint beállító gyógyszerek szedésével egy időben a tea fogyasztása nem ajánlott!


Összetevők: ginzenggyökér, gyömbérgyökér, őszi margitvirág
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1 g

Gyógyfű Fejfájás-Migrén Teakeverék Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Muhari attila2019. 11. 16.

  Nem azt kaptam amit kértem. A képen és a leírásban is filteres szerepel, én pedig szálas teákat kaptam 4-et.