Gyógyfű Anti-Arthritis Tea Izületekre

Gyógyfű Anti-Arthritis Tea Izületekre

Raktáron

Reuma és köszvény kezelésére szolgál. A népgyógyászat régóta alkalmazza e gyógynövényeket a betegség gyógyításában. A tapasztalatokat a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik. MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL? Az alkotórészek közül a csalán levél, orbáncfű és a nyírfa levél, fűzfa kéreg hivatalosan bejegyzett az Európai Gyógyszerkönyvben (Ph Hg VIII.

835 Ft
egységár: 16,7 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999560193473
Márka:Gyógyfű
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gyógyfű Anti-Arthritis Tea Izületekre Részletes leírás

Reuma és köszvény kezelésére szolgál. A népgyógyászat régóta alkalmazza e gyógynövényeket a betegség gyógyításában. A tapasztalatokat a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

 


MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

 

Az alkotórészek közül a csalán levél, orbáncfű és a nyírfa levél, fűzfa kéreg hivatalosan bejegyzett az Európai Gyógyszerkönyvben (Ph Hg VIII.). Utóbbi növényt évszázadok óta használják a gyógyításban. Hatóanyagának megismerése után fejlesztették ki a közismert Aspirint. A nagy útifű a Francia Gyógyszerkönyvben szerepel.

 

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

 

A fűzfa kéreg fájdalomcsillapító tulajdonságú. A csalán levél+nagy útifű+orbáncfű keverék állatkísérletben sikeresnek bizonyult mesterségesen kiváltott köszvényes tüneteknél. A népgyógyászat régóta alkalmazza ezeket a gyógynövényeket köszvény, reuma kezelésében. A hatás alapja a káros anyagcseretermékek (salakanyagok) kiürülésének támogatása, a gyulladások és a fájdalom mérséklése, immunerősítés és az ellazulás elősegítése. A népi tapasztalatok helyességét a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

 

HOGYAN ALKALMAZZUK?

 

A tea fogyasztható önmagában vagy gyógyszeres terápiák kiegészítése képpen, támogató (adjuváns) hatása következtében. Utóbbi esetben ajánlott a kezelőorvos véleményének kikérése!

Aspirinnal, antidepresszáns gyógyszerekkel együtt ne fogyasszuk!

 

Teakészítés: 2-3g teára 150ml forró vizet számítva, 10-15 percig lefedve állni hagyjuk.

Ajánlott mennyiség: 2-3 csésze/nap.

 

FELHASZNÁLT IRODALOM:

 

Babulka, P. (2006): Gyógynövények a reumás megbetegedések kezelésében.

Komplementer Medicina 2006/4, 6-15p.

 

Szabó László Gy. (2005): Gyógynövény-ismereti tájékoztató.

Schmidt und Co.-Melius alapítvány, Baksa-Pécs 2005

 

Khalifeh,M. S. et al (2008): Clinical and histopathological evaluation ot MDP/collagen induced arthritis rat model (MCIA) after treatment with Urtica dioica, Plantago major and Hypericum....

Experimental Animals, 2008 Apr;57(2):101-10p.

 

Wichtl, M. hrsg (1989): Teedrogen, Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH, Stuttgart

 

Összetevők: csalánlevél, fűzfakéreg, nagy útifű, nyírfalevél, orbáncfű
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1 g

Gyógyfű Anti-Arthritis Tea Izületekre Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.