Biorganik Bio Hajdinakása 200 g

Raktáron

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a hajdinához és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a hajdinában természetes formában megtalálható, a kásában is benne van.

843 Ft
egységár: 4,21 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559312670
Márka:Biorganik
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Hajdinakása 200 g Részletes leírás

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.
Sűrítésre is használható.

Összetevők: bio hajdina* 
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból.

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1425 kJ / 340 kcal
Zsír: 1,7 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 71 g
- amelyből cukor: 0,4 g
Fehérje: 9,1 g
Só: 0,005 g

Biorganik Bio Hajdinakása 200 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kata52019. 09. 10.

  Semmi íze,de laktat.