AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Natures Way  Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula

Natures Way Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula

Márka: Natures Way
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 50 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
33674134009
Aktuális ár:
6 490 Ft
Egységár:
129,80 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az általános életerő gyógynövénye – fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) ajánlásával.

A távol-keleti orvoslás legfontosabb szere több ezer éve, úgy tartják, hogy a test és lélek minden részét erősíti – és a tudomány ezt egyre szélesebb körben igazolja. Humán klinikai kísérletek során igazolták, hogy:

- javítja az általános fizikai erőnlétet (fáradtság, gyengeség, betegség-megelőzés, betegség utáni lábadozás)
- javítja az immunrendszer kórokókkal szembeni ellenállóképességét 
- javítja a szervezet fizikai és kémiai stressztűrőképességét (túl hideg időjárás, túl meleg időjárás, levegőszennyezettség, stb)
- erősíti a vérkeringést, légzést, metabolikus funkciókat
- erősíti az idegrendszert, erősíti a pszichomotoros funkciókat (figyelem, koncentrációs képesség, reakcióidő, stressztűrő képesség)
- dél-koreai, nagy mintákon végzett vizsgálatok szerint szignifikánsan csökkenti a rák kialakulásának valószínűségét.
- javítja a férfiak szexuális teljesítőképességét. Ne dőljünk be az olcsó ginzeng-termékeknek: a ginzeng igen drága dolog, sokan hamisítják és csalnak vele, ha túl olcsó, biztosan nincs benne ginzeng, vagy csak mutatóba tettek bele egy keveset.

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!