Natures Way  Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula

Natures Way Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula

Raktáron

​Az általános életerő gyógynövénye – fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) ajánlásával. A távol-keleti orvoslás legfontosabb szere több ezer éve, úgy tartják, hogy a test és lélek minden részét erősíti – és a tudomány ezt egyre szélesebb körben igazolja.

7 185 Ft
egységár: 143,7 Ft / db
Kosárba
EAN kód:33674134009
Márka:Natures Way
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natures Way Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula Részletes leírás

Az általános életerő gyógynövénye – fizikai és szellemi értelemben egyaránt. Az EU gyógynövényekkel foglalkozó tudományos szervezete (ESCOP) ajánlásával.

A távol-keleti orvoslás legfontosabb szere több ezer éve, úgy tartják, hogy a test és lélek minden részét erősíti – és a tudomány ezt egyre szélesebb körben igazolja. Humán klinikai kísérletek során igazolták, hogy:

-javítja az általános fizikai erőnlétet (fáradtság, gyengeség, betegség-megelőzés, betegség utáni lábadozás)
-javítja az immunrendszer kórokókkal szembeni ellenállóképességét 
-javítja a szervezet fizikai és kémiai stressztűrőképességét (túl hideg időjárás, túl meleg időjárás, levegőszennyezettség, stb)
-erősíti a vérkeringést, légzést, metabolikus funkciókat
-erősíti az idegrendszert, erősíti a pszichomotoros funkciókat (figyelem, koncentrációs képesség, reakcióidő, stressztűrő képesség)
-dél-koreai, nagy mintákon végzett vizsgálatok szerint szignifikánsan csökkenti a rák kialakulásának valószínűségét.
-javítja a férfiak szexuális teljesítőképességét.



 Ne dőljünk be az olcsó ginzeng-termékeknek: a ginzeng igen drága dolog, sokan hamisítják és csalnak vele, ha túl olcsó, biztosan nincs benne ginzeng, vagy csak mutatóba tettek bele egy keveset.

Natures Way Ázsiai Ginzeng Életerő Kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.