Viblance gluténmentes protein granola szelet peanut brownie 50 g

Raktáron

PROTEIN SZELET GRANOLA-, ÉS SPORT ŐRÜLTEKNEK! A Peanut Brownie granola szeletben a földimogyoróvajat legjobb barátjával a selymes kakaóval párosítottuk, hogy amikor beleharapsz a csokoládés brownie és a kedvenc roppanós mogyorószeleted ízélményének egyesülésével találkozhass.

813 Ft
egységár: 16,26 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566101236
Márka:Viblance
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viblance gluténmentes protein granola szelet peanut brownie 50 g Részletes leírás

PROTEIN SZELET GRANOLA-, ÉS SPORT ŐRÜLTEKNEK!



A Peanut Brownie granola szeletben a földimogyoróvajat legjobb barátjával a selymes kakaóval párosítottuk, hogy amikor beleharapsz a csokoládés brownie és a kedvenc roppanós mogyorószeleted ízélményének egyesülésével találkozhass. Ráadásul 20% tiszta növényi fehérje gondoskodik arról, hogy ne csak az íze miatt legyél oda érte. Jutalmazd meg magad vele edzés előtt vagy után!



Enyhén roppanós, mégis krémes az állaga



Megvan a reggelid egy szeletben



Az adagok nagy mérete (1 szelet 50 g) és sűrű, tápláló összetevői kielégítik az étvágyat, és helyettesíthetik a reggelit vagy a nassolást egy rohanós napon. Azoknak, akik nem szeretnek vagy nem szoktak reggelizni kiváló megoldás a reggeli kiváltásához.





Alapja a legfinomabb Viblance granola




20% növényi fehérjét tartalmaz, mellékíz nélkül
Superfoodokban gazdag
Hozzáadott cukor nélkül készül, édességéről a puha bio datolya gondoskodik
 Prémium földimogyoróvajjal készül- glükózszirup vagy méz helyett ezt használjuk kötőanyagként
Gluténmentes, vegán
Nulla aroma, nulla ízfokozó, nulla adalék
Laktató szelet- 50 grammos adagjával, akár két részletben is elfogyaszthatod
Praktikus, teljes értékű reggeli vagy snack


Összetevők: Gluténmentes granola 37% (zabpehely, datolyapaszta, pörkölt földimogyoró 12%, extra szűz olívaolaj, kakaó 4.5%, lenmag, napraforgómag, chiamag, tengeri só, fahéj), borsófehérje kocka (borsófehérje izolátum, borsofehérje koncentrátum, tápióka keményítő), datolya, datolyapaszta, földimogyoróvaj 9.2%.



Gluténmentes üzemben készült.



 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.