Ma Baker zabszelet joghurt-banán 100 g

Raktáron

Banános-bevonós óriás-Zabszelet (MA BAKER)Különlegesen finom gabonaszelet zabból, banándarabokkal és joghurt bevonattal. Nem tartalmaz búzát. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. Készítésüknél nagy súlyt helyeztek a természetes alapanyagokra és azok minőségére.

613 Ft
egységár: 6,13 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5034444102414
Márka:Ma Baker
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ma Baker zabszelet joghurt-banán 100 g Részletes leírás

Banános-bevonós óriás-Zabszelet (MA BAKER)Különlegesen finom gabonaszelet zabból, banándarabokkal és joghurt bevonattal. Nem tartalmaz búzát. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.Készítésüknél nagy súlyt helyeztek a természetes alapanyagokra és azok minőségére. Fő összetevőjüknek a zabnak köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek. Az ízesítéshez felhasznált finomítatlan nádcukor és nádcukor szirup, kellemesen édes ízt és omlós állagot biztosít a szeleteknek. Kizárólag valódi gyümölcsöket használnak fel a gyártás folyamán. A magas kalória tartalomnak köszönhetően egy zabszelet, egy fő étkezést képes kiváltani egy felnőtt ember esetében, kellemes teltség érzetet biztosítva. Ha igazán különleges terméket keres az energiaszeletek piacán, ez a szelet az Ön választása.A kellő energiabevitel biztosítása mellett ízletes és finom. A legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő termék.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.