Mosó Mami aktív oxigénes fehérítő 500 g

Mosó Mami aktív oxigénes fehérítő 500 g

Raktáron

Az OXIGÉN erejével a foltok ellen és a maximális tisztaságért, ropogós frissességért! .

1 585 Ft
egységár: 1 585,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884457008
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mosó Mami aktív oxigénes fehérítő 500 g Részletes leírás

Aktív Oxigénes Fehérítő (Nátrium perkarbonát)

Aktív Oxigénes Fehérítő, 100% Nátrium Perkarbonát, mely az oldódás során mosószódára és hidrogén peroxidra, majd oxigénre bomlik.

100% nátrium perkarbonát, mely az idő és hőmérséklet függvényében a felszabaduló oxigén hatására képes mindenféle folt eltávolítására és a textíliák fehérítésére. Kb. 30% hidrogén peroxidot tartalmaz, mely a vízben oldva ún.naszcens Oxigénre bomlik,azaz ott helyben oxigén atom keletkezik (szabadul ki) és tesz a dolgát: fehérít és higiénikus mosást tesz lehetővé.

Nátrium perkarbonát
Gazdaságos granulátum, mely jól oldódik vízben. LANGYOS ÉS KB 40 FOKOS VÍZBEN IS JÓL OLDÓDIK! A nagyon magas hőmérsékletet azért szokták javasolni, mert aki például beteget ápol otthon, vagy nagyon szennyezett pamut pelenkát akar fertőtlenítve mosni, ott a magas hőmérséklet is segít.

Pépesítve tehetjük közvetlenül a foltra (színpróba javasolt, bár általánosságban elmondható, hogy nem fakítja a színeket), vagy előáztathatjuk az anyagokat 5 l meleg víz és 1 teáskanál oxi keverékében. Leginkább 40 Celcius fokos vízben bomlik jól MOSÓGÉPES MOSÁSNÁL.

Mosópórhoz adagolva, mosószódával, szappanreszelékkel keverve is jó szolgálatot tesz a ruhaneműk tisztításánál.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.