Gyógyfű Kamillavirág Tea  Megfázásra

Gyógyfű Kamillavirág Tea Megfázásra

Raktáron

Rendkívül sokoldalú gyógynövényünk. Ismert görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatása. Általánosan használt emésztést serkentő, gyomorerősítő, szélhajtó teaként, valamint gyomor- és bélfekély házilagos kezelésében.

773 Ft
egységár: 15,45 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999560190342
Márka:Gyógyfű
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gyógyfű Kamillavirág Tea Megfázásra Részletes leírás

Rendkívül sokoldalú gyógynövényünk. Ismert görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatása. Általánosan használt emésztést serkentő, gyomorerősítő, szélhajtó teaként, valamint gyomor- és bélfekély házilagos kezelésében. Meghűlés esetén izzasztó és toroköblögető. Borogatás formájában sebgyógyító.

 


Aromazáró csomagolásának köszönhetően a legjobb szedési idő, legkiválóbb virágát sikerült az egész évre frissen eltárolni.

Aromazárásra a gyógynövények esetében is szükség van, hiszen ezek a vegyületek elillannak.

Egyszerű csomagolással nem őrizhető meg a tea minősége.

Összetevők: kamillavirágzat
Kiszerelés: 20 db filter/doboz, aromazáró csomagolásban
Tömeg: 20x1 g

Gyógyfű Kamillavirág Tea Megfázásra Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.