X-Epil szőrtelenítő krém arcra,bikini vonalra 40 ml

X-Epil szőrtelenítő krém arcra,bikini vonalra 40 ml

Raktáron

Az X-Epil szőrtelenítő krém gyors és kíméletes szőrtelenítést nyújt az arc és bikini vonal nem kívánatos szőrszálainak az eltávolításához. .

829 Ft
egységár: 20,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998603392057
Márka:X-Epil
Kiszerelés:40 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

X-Epil szőrtelenítő krém arcra,bikini vonalra 40 ml Részletes leírás

Minden bőrtípusra ajánlott, beleértve az érzékeny bőrt is. Kellemes illatú lágy krém E-vitaminnal és ureával az arc, bikinivonal és hónalj érzékeny területeinek gyors és kíméletes szőrtelenítésére.

Az X-Epil szőrtelenítő krém gyors és kíméletes szőrtelenítést nyújt az arc és bikini vonal nem kívánatos szőrszálainak az eltávolításához.
A kellemes illatú lágy krém E-vitamin és urea összetevőivel igazi unikum és ideális az érzékenyebb területek szőrzetének eltávolításához.

Amennyiben gyors és kíméletes szőrtelenítési módot keresel az arc és bikini vonal nem kívánatos szőrszálainak az eltávolításához, akkor ne menj el szó nélkül az X-Epil extrán hatékony szőrtelenítő krémje mellett. A kellemes illatú lágy krém E-vitamin és urea összetevőivel igazi unikum és ideális az érzékenyebb területek szőrzetének eltávolításához.

A bőrön különösen jól alkalmazható krém már kis mennyiségben is hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. Tubusos kiszerelésével és a csomagolásban megtalálható spatulával kényelmes használatot biztosít. Antioxidáns E-vitamin és urea tartalmával minden bőrtípuson, de különösen az érzékenyebb területeknek számító hónalj és bikinivonal területein is kíméletes szőrtelenítést biztosít. Használata után a bőr hidratált, puha és selymesen sima lesz. Dermatológiailag tesztelt.

Doboz tartalma: 1 db X-Epil szőrtelenítő krém 40ml, 1 db spatula

Miért válaszd az X-Epil szőrtelenítő krémet:
• Összetételével ideális az érzékeny területek, mint a hónalj, bikini vonal, vagy arc szőrtelenítéséhez
• Könnyű és kényelmes használatot nyújt
• Tubusos kiszerelésével a benne található krém kis mennyiségben könnyen és pontosan adagolható
• Urea hatóanyaga segít az egészséges bőrszerkezet fenntartásában
• Selymes és puha bőrt eredményez
• Dermatlógiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában és minőségében
• Gyors mindössze 4-6 percet vesz igénybe a használata

Bőrbarát formula:
• Dermatológiailag tesztelt, így biztos lehetsz a hatékonyságában

Használati utasítás:
1. Használat előtt a bőrnek tökéletesen tisztának, száraznak, olaj- és hidratálószer-mentesnek kell lennie.
2. A szőrtelenítendő bőrfelületet a krémmel teljesen kend be, a szőrnövekedéssel megegyező irányba úgy, hogy a krém a szőrt tökéletesen befedje. A művelethez használd a dobozban megtalálható spatulát.
3. Hagyd hatni a krémet a kezelendő területen 4-6 percig. Ellenőrizd az időt órával.
4. A spatula segítségével egy kis területen ellenőrizd, hogy a szőr könnyen eltávolítható-e. Ha igen, akkor távolítsd el szőrszálakat és a krémet a spatula segítségével a szőrnövekedési iránnyal ellentétesen. Ha nem, várj még pár percig, azonban soha ne hagyd a krémet a bőrön 6 percnél tovább!
5. A krém eltávolítása után langyos, bő vízzel öblítsd le a kezelt bőrfelületet! Ne használj szappant!
6. A szőrtelenítés során igénybevett bőrfelület nyugtatására és hidratálására javasolt az X-Epil szőrtelenítés utáni nyugtató gél használata.

FIGYELEM! Az X-Epil szőrtelenítő krém használható az arc, bikivonal, hónalj területein, azonban nem alkalmazható orr és fül belsejének, szem, mellbimbó, nemiszerv-környéki és perianális területek szőrtelenítésére! Csak ép bőrfelületen alkalmazható! Használat előtt figyelmesen olvasd el a termék alkalmazására vonatkozó figyelmeztetéseket a dobozon.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.