H&B görögszéna 1830mg kapszula 90 db

Raktáron

? 1830g görögszéna por ? gyulladásgátló hatású ? segít az egészséges koleszterinszint fenntartásában ? ? vegán A görögszéna egy aromás mediterrán növény. A növény által termelt magokat egészben vagy porítva fűszerként használják, míg a levelek zöldségként fogyaszthatók.

4 821 Ft
egységár: 53,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5059604602696
Márka:Holland and Barrett
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

H&B görögszéna 1830mg kapszula 90 db Részletes leírás

?1830g görögszéna por
?gyulladásgátló hatású
?segít az egészséges koleszterinszint fenntartásában
??vegán
A görögszéna egy aromás mediterrán növény. A növény által termelt magokat egészben vagy porítva fűszerként használják, míg a levelek zöldségként fogyaszthatók. A görögszéna gazdag forrása az antioxidánsoknak, ásványi anyagoknak és más jótékony hatású vegyületeknek. A görögszéna köztudottan támogatja az emésztőrendszert, elősegíti az egészséges tejáramlást (a szoptató anyáknál), és támogatja az egészséges vércukorszintet. Gyulladásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, és segíthet az egészséges koleszterinszint fenntartásában.
Hatóanyag/3 kapszula:
Görögszéna kivonat 305mg
(6:1 kivonat, amely 1830mg Görögszénának felel meg)
Összetevők: Tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), Görögszéna kivonat (Trigonella foenumgaecum mag), kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).
Adagolás: Naponta 3 kapszulát, étkezéssel egybekötve ajánlott bevenni
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt egyeztessen kezelőorvosával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.