AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
GEL Shiatsu hát- és vállmasszírozó
GEL Shiatsu hát- és vállmasszírozó
  • GEL Shiatsu hát- és vállmasszírozó
  • GEL Shiatsu hát- és vállmasszírozó

Akciós! GEL Shiatsu hát- és vállmasszírozó

Márka: Shiatsu
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5010777145625
Aktuális ár:
86 250 Ft
Egységár:
86 250,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
GEL technológia

A természetes masszázs élményét, egy masszőr kezeit jelenleg semmi sem képes pótolni, de a HoMedics GEL masszázsfejekkel ellátott készülékei szinte a természetes masszázs érzetét biztosítják.
Sokat dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk azt az anyagot és technológiát, amely a legjobban megközelíti a természetes masszázs érzetét, és mindemelett tartós, hosszú élettartamú is. Hisszük, hogy a GEL masszírozófejekkel sikerült ezt létrehoznunk.

A készülék használata Önnek mindenképpen javasolt, ha:

Ülő munkát végez.
Sokat ül autóban, sokat vezet.
A hátat, vagy a derekat megterhelő fizikai munkát végez.
Vagy egyszerűen csak néhány perc relaxációra, felfrissülésre vágyik a mindennapok rohanásában.


A készülék jellemzői

A HoMedics GEl Shiatsu hát- és vállmasszírozó két kettős mechanizmussal rendelkezik, amelyek shiatsu, gördülő és akár célzott pontmasszázst biztosítanak a hát, a vállak és a nyak teljes hosszában. A programozott távirányító használatával testreszabhatja a masszázs élményének zónáját, intenzitását, szélességét és magasságát. A masszázsélményt fokozhatja nyugtató hő hozzáadásával, amely mélyebben lévő, a fáradt izmokat segít fellazítani. Az osztott zóna kialakítása azt jelenti, hogy élvezheti csak a vállmasszázst, csak a hátmasszázst, vagy akár mindkettőt egyszerre.

Az Infra hőterápiás masszírozófejek ​által leadott hő segíti a görcsös izmok ellazítását, a fáradt izmok megnyugatását, így jelentősen növeli a masszázs hatékonyságát. Ha azonban nem kívánja igénybe venni a hőterápiát, az természetesen kikapcsolható, így a masszírozó fejek normál üzemmódban dolgoznak. Mind a hátmasszírozó, mind a nyakmasszírozó fejek rendelkeznek az infra hőterápia funkcióval.

A shiatsu nyakmasszázs segítségével hatékonyan masszírozható a nyak és a vállak felső része. A masszírozófejek magassága a távírányítóról széles határok között szabályozható, így nem jelenthet problémát a használók különböző testmagassága. A hatékonyság növelését segíti a masszírozófejek változtatható forgásiránya. Beállítható az óramutató járásával megegyező, és azzal ellentétes forgásirány, amely elősegíti az esetleges izomgörcsök hatékonyabb ellazítását.

​A shiatsu ​hátmasszázs intenzív, mélyre ható masszázs típus a görcsös izmok hatékony ellazításához, a fájdalom csökkentéséhez.
​A masszázs a választható három zóna segítségével koncentrálható a leginkább igénybevett területre.
Válassza a derék masszázst​, ha a hajlongás, esetleges fizikai megterhelés vagy bármely egyéb okból deréktájéki fájdalmat érez, vagy sajog a dereka.
Válassza a felső hát​ beállítást, ha a helytelen, görnyedt tartás, az ülő munka miatt fáj a háta, esetleg meghúzódott a válla.
A teljes hát masszázs​ általános közérzet javító, pihentető, izomlazító hatása megnyugtatja az izmokat, serkenti a vérkeringést, felfrissíti az egész testet.

Az univerzális, merev háttámlával rendelkező készülék az egyszerű és stabil rögzítőpánt segítségével szinte bármely székben elhelyezhető, ezért nincs szükség további kiadásra, speciális ülőalkalmatosság beszerzésére.

​A masszázsélményt és a teljes relaxációt hosszú távon biztosítja a megbízható működés mellet a 2 éves gyártói garancia is szakértő, gyakorlott szervizháttérrel.