Detki Cukormentes Omlós Keksz Édes

Nincs raktáron

Detki cukormentes omlós keksz-kókuszos 180g termékünk a következő diétákban fogyasztható: cukorbeteg, laktózmentes, vegetáriánus. Cukormentes kókuszos omlós keksz édesítőszerekkel ÖSSZETEVŐK Búzaliszt (57%) Pálmazsír Édesítőszerek szorbit: 16% aceszulfám-K: 730 mg/kg) Kókuszreszelék (3%) Teljes tojáspor Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát Aroma Emulgeálószer: lecitinek (szója) Étkezési só ALLERGÉN ANYAGOK Glutént, tojás- és szójaszármazékot tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5997380360327
Márka:Detki
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Detki Cukormentes Omlós Keksz Édes Részletes leírás

Detki cukormentes omlós keksz-kókuszos 180g termékünk a következő diétákban fogyasztható: cukorbeteg, laktózmentes, vegetáriánus.

Cukormentes kókuszos omlós keksz édesítőszerekkel

ÖSSZETEVŐK
Búzaliszt (57%)
Pálmazsír
Édesítőszerek
szorbit: 16%
aceszulfám-K: 730 mg/kg)
Kókuszreszelék (3%)
Teljes tojáspor
Térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát
Aroma
Emulgeálószer: lecitinek (szója)
Étkezési só
ALLERGÉN ANYAGOK
Glutént, tojás- és szójaszármazékot tartalmaz.
Nyomokban dióféléket, földimogyorót, tejszármazékot is tartalmazhat.

Detki Cukormentes Omlós Keksz Édes Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.