Gullon Cukormentes Rostban Gazdag Keksz

Raktáron

Hagyományos, élelmi rostokban gazdag, diabetikus keksz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Összetevők: teljes kiőrlésű gabonafélék 59, 5% (zabpehely, búzaliszt), magas olajsavtartalmú növényi olaj 18 %, édesítőszer: maltitok, növényi rost, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok és ammónium- karbonátok, étkezési só, vanília aroma.

935 Ft
egységár: 3,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8410376043686
Márka:Gullon
Kiszerelés:280 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gullon Cukormentes Rostban Gazdag Keksz Részletes leírás

Hagyományos, élelmi rostokban gazdag, diabetikus keksz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Összetevők: teljes kiőrlésű gabonafélék 59,5% (zabpehely, búzaliszt), magas olajsavtartalmú növényi olaj 18 %, édesítőszer: maltitok, növényi rost, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok és ammónium- karbonátok, étkezési só, vanília aroma.
A termék nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Átlagos tápérték 100g terméken:

Energia: 1791kJ / 430Kcal
Zsír: 20g, amelyből telített zsírsavak: 2g
Szénhidrát: 54g, amelyből cukrok: 1g
Rost: 14g
Fehérje: 7,8g
Só: 0,75g

Gullon Cukormentes Rostban Gazdag Keksz Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.