Polisett Édesítőszer 140 db

Polisett Édesítőszer 140 db

Raktáron

Cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók részére és általános fogyasztásra ajánlott ciklamát és szacharin tartalmú asztali édesítő. .

357 Ft
egységár: 2,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997004755652
Kiszerelés:140 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Polisett Édesítőszer 140 db Részletes leírás

Elkészítés és felhasználás: Sütés és főzés álló. Alkalmas bármilyen élelmiszer édesítésére (ételek, italok, sütemények, befőttek, dzsemek, stb.).
1 tabletta = 2 mokkacukor édesítő hatásával.

Összetevők: Édesítőszerek (Na-ciklamát, Na-szacharin, aceszulfám-K), Savanyúságot szabályozó anyagok (E-500ii, E-330).

Az édesítőszer tartalomra tekintettel felnőtteknek (70 kg) naponta max 7 db tabletta, gyermekeknek testtömegük arányában kevesebb fogyasztása ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Riszli Lászlóné2023. 06. 19.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.