Rex sugarfree hot csípős ketchup 330 g

Rex sugarfree hot csípős ketchup 330 g

Raktáron

Az Original REX Ketchup cukor helyett nyírfacukorral készült változata, xilit + természetes édesítéssel. Enyhén csípős chili habanero szósz hozzáadásával készült változat. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! .

1 630 Ft
egységár: 4,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861767106
Márka:Rex
Kiszerelés:330 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rex sugarfree hot csípős ketchup 330 g Részletes leírás

Az Original REX Ketchup chili habanero szósszal készült enyhén csípős változata.

Összetevők: paradicsom(100g ketchupban 150g paradicsom),édesítőszer: xilit+,ivóvíz,tengeri só,fehérborecet,hidegen sajtolt étolaj, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek, világbajnok magyar chili eszencia

Felbontás után hűtőszekrényben 30 napig fogyasztható!

"A REX Ketchup titkos receptje Nagybátyámtól maradt rám. Ő egy rendkívül sikeres gyártulajdonos volt a II. Világháború idején. Különleges ketchupjét nagy mennyiségben exportálta Svédország, Svájc és Csehszlovákia piacaira. 1944-ben már versenyben állt az európai piac vezető pozíciójáért! A gyár azonban elpusztult a háború végén. Mint élelmiszeripari gépészmérnök, a 70-es évek végén, megkaptam tőle a titkos receptet, hogy majd egyszer újra gyártsam. Újabb 40 év után elkészítettem egy adagot, hogy megkóstolhassuk. Rendkívüli sikert aratott! Nincsenek benne adalékanyagok, sem tartósítószerek és már van cukormentes változata is! Remélem, megkóstolja, és Önnek is ízlik majd!"

Dobóczky András, unokaöccs

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.