JutaVit Kalcium+D3 rágótabletta gyerekeknek 30x

JutaVit Kalcium+D3 rágótabletta gyerekeknek 30x

Nincs raktáron

A JutaVit KALCIUM +D3 rágótabletta 30 db-os kalcium és D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő terméke. .

Kosárba
EAN kód:5999887073557
Márka:Jutavit
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit Kalcium+D3 rágótabletta gyerekeknek 30x Részletes leírás

JutaVit Kalcium+D3 régótabletta, mesterséges színezék és aroma mentes, kalcium és D3 vitamin tartalmú étrend-kiegészítő rágótabletta cukorral. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra és kalciumra. A kalcium szükséges a normál izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkciók, a normál fogazatfenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhezés szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Gyermekeknek 3 éves kortól: 2 db rágótablettát elszopogatni/elrágni. Felnőtteknek: 4 db rágótablettát elszopogatni/elrágni.

Összetevők: cukor, sovány tejpor, zsíros tejpor, maltodextrin,kalcium-karbonát, joghurtpor, aroma (tejszín [természetes], Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidánsok [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], csomósodást gátló [szilícium-dioxid], kolekalciferol).

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék fogyasztása magas vér-, illetve vizelet-kalciumszint esetén, illetve kalciumtartalmú vesekövek esetén nem ajánlott!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 25.

  Csont fogak megjelenésének és a csontosodás időszakában az egyik legjobb termék.

Anonim Felhasználó2019. 02. 15.

  Kemény és rossz ízű