Jutavit laktáz enzim 6500 fccu forte étrend-kiegészítő 60 db

Raktáron

JutaVit 6500 FCCU Forte tabletta. Laktáz enzimet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény laktóz emésztési nehézségben szenvedőknek. A termék hatóanyaga a világ vezető vitamin- és mikro-tápanyag gyártójának, a DSM Nutritional Limited-nek franciaországi gyárában, Seclinben készül.

2 538 Ft
egységár: 42,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887074400
Márka:Jutavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jutavit laktáz enzim 6500 fccu forte étrend-kiegészítő 60 db Részletes leírás

JutaVit 6500 FCCU Forte tabletta.




Laktáz enzimet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény laktóz emésztési nehézségben szenvedőknek.
A termék hatóanyaga a világ vezető vitamin- és mikro-tápanyag gyártójának, a DSM Nutritional Limited-nek franciaországi gyárában, Seclinben készül. A ToleraseTM L a DSM bejegyzett védjegye.
Laktáz enzimet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény tejcukor érzékenyek számára, tejcukor intolerancia esetén.
A laktóz érzékenység vagy laktóz intolerancia a laktóz – egy a tejben és a tejtermékekben megtalálható cukorféle – lebontásának a képtelensége. Ennek oka a lebontáshoz szükséges laktáz enzim hiánya vagy alacsony szintje.


Adagolás: Felnőtteknek tejterméket/laktózt tartalmazó étkezés esetén 1-5 tabletta a bevitt tejcukor mennyiségétől függően. Egy tablettában lévő laktáz enzim átlagosan 13g tejcukrot  (laktózt) képes lebontani amely hozzávetőlegesen 2,5 dl tehéntejnek felel meg.  A tablettát közvetlenül az étkezés előtt folyadékkal lenyelni vagy szétrágva fogyasztani szükséges.



Kiszerelés: 60 db tabletta



Öszetevők: tömegnövelő szerek (szorbit, mikrokristályos cellulóz), laktáz enzim készítmény ToleraseTM L (maltodextrin [kukorica], laktáz enzim [β-galaktozidáz], nátrium-klorid), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói).



Figyelmeztetés:




A terméket minden laktóz tartalmú étkezéshez javasolt fogyasztani. A laktóz intolerancia, laktóz érzékenység egyénenként változhat, ezért szakembertől kérjenek tanácsot az adagolással kapcsolatban.
Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget (legfeljebb 15 tabletta) ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.





Egy étkezéshez

fogyasztható tabletta (5 db)
Két étkezéshez

fogyasztható tabletta (10 db)
Három étkezéshez fogyasztható tabletta (15 db)


1 db
2 db
3 db
4 db
5 db
6 db - 10 db
11 db - 15 db


6500 FFCU
13000 FFCU
19500 FFCU
26000 FFCU
32500 FFCU
39000 - 65000 FFCU
71500 - 97500 FFCU




FFCU = Food Chemicals Codex Unit, Food Chemicals Codex szerinti laktáz enzim egység.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.