JutaVit L-Karnitin 600mg komplex 60x

JutaVit L-Karnitin 600mg komplex 60x

Raktáron

JutaVit L-Karnitin 600Mg* Komplex. L-Karnitint, cinket, krómot és zöldtea kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő készítmény. *600Mg L-Karnitin a napi adagban. .

2 271 Ft
egységár: 37,86 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887073823
Márka:Jutavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JutaVit L-Karnitin 600mg komplex 60x Részletes leírás

A JutaVit L-karnitin 100%-ban a világszabadalommal védett Carnipure® karnitint tartalmaz, amit a Lonza kutatói dolgozták ki Svájcban. A termék napi adagja (2 filmtabletta) 600mg L-karnitint tartalmaz. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló króm-pikolinátot tartalmaz. Irodalmi adatok alapján, a króm-pikolinátból származó szerves króm jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-III-klorid) vegyületek. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A króm és cink hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez. A termék ugyancsak kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. Az irodalmi adatok alapján, a cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen cink (cink-oxid) vegyületek. A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A cink szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. A cink részt vesz a zsírsavak és szénhidrátok normál anyagcseréjében.

Összetevők: L-karnitin L-Tartarát, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, dikalcium foszfát, hidroxipropil-metil-cellulóz), cink-glükonát, zöldtea kivonat, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid, talkum), színezék (titán-dioxid), fényező anyag (zsírsavak), nedvesítőszer (polidextróz), közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, króm-pikolinát.

Figyelmeztetés:

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekek és terhes nők számára nem ajánlott (koffein mennyisége kisebb mint 2,4mg/2tabletta).

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.