AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Cafe Frei Miami Beach-I Vanília Szemesk.

Márka: Cafe Frei
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 125 g
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999885987702
Aktuális ár:
1 400 Ft
Egységár:
11,20 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Édes tejeskávékhoz!, Lelkiismeretes kereskedelem, Büszkék vagyunk rá!, Magyarországon pörkölve, Magyar munkaerőt alkalmazva, Magyarországon csomagolva

Termék információk
Pörkölés után sűrű vaníliafőzetbe forgatott francia kávékülönlegesség.

Különleges pörkölés:
Magyarországon egyedülálló módon, házi, manufakturális körülmények között, hosszan elnyújtott, 'langyos' pörköléssel nyitjuk meg a közép-amerikai arabica kávészemek pórusait. Egy napot pihentetjük, és utána a kávét kis adagokban beleforgatjuk a madagaszkári vanília sűrű, hideg főzetébe, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként magukba szívják az illatos vaníliát.
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2019-10-15 09:17:46
Pozitívum: Tökéletes ízhatás.